fanouris Posted April 12 #1 Share Posted April 12 Πριν δύο εβδομάδες αγόρασα 1 φυτό από το pet city και τώρα αρχίζει και μου σαπίζει επίσης το κλωνάρι του αρχίζει και λεπτένει όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα τα φυτά αντί να μένουν στον πάτο βγαίνουν στην επιφάνεια επειδή δεν τα κρατάει κάτι στο χώμα. Στο ενυδρεία μου δεν έχω δειοξείδιο του άνθρακα έχω μόνο υπόστρωμα της τρόπικα. Επίσης έχω κι άλλο ένα φυτό πράσινο που αρχίζει και μου κίτρινίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo Posted April 13 #2 Share Posted April 13 πριν 20 ώρες, το μέλος fanouris έγραψε: Πριν δύο εβδομάδες αγόρασα 1 φυτό από το pet city και τώρα αρχίζει και μου σαπίζει επίσης το κλωνάρι του αρχίζει και λεπτένει όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα τα φυτά αντί να μένουν στον πάτο βγαίνουν στην επιφάνεια επειδή δεν τα κρατάει κάτι στο χώμα. Αυτο το "κλωναρι" δεν μου φαινεται και καθολου για υδροβιο φυτο. Σου το πουλησαν για φυτο ενυδρειου? Θυμασαι καθολου την ονομασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanouris Posted Monday at 09:56 AM Author #3 Share Posted Monday at 09:56 AM (edited) Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι είναι το hemigraphis.Το πήρα από το pet city .Επιπλέον μπορεί να βγάλει ρίζες στο κλωνάρι του. Edited Monday at 09:58 AM by fanouris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ Posted Monday at 01:00 PM #4 Share Posted Monday at 01:00 PM Hemigraphis exotica είναι για terrarium 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts