Jump to content

Ατύχημα χρυσόψαρου.


Recommended Posts

Το μεσσημέρι που γύρισα απο τη δουλεια και πήγα να δώ τι κάνουν τα ψαράκια μου είδα μόνο τον goldie να κολυμπάει στο νερό και αναρωτήθηκα που να κρύβεται ο alex.

Δεν ανησυχησα αμέσως γιατι πολλές φορές είναι μέσα στα φύλλα του φυτού ή πίσω απο το φίλτρο . Εψαξα ομως να τον βρώ γιατι μετα απο αυτό του επαθα τις προαλες απέκτησα μια μικρή φοβια και όταν είδα πως δεν φαινόταν πουθενα αρχισαν να με ζωνουν τα φίδια.

Σκεφτόμουν πως είναι αδύνατον να πήδηξε εξω αφού εχω το πλέγμα πάνω απο το ενυδρείο αλλα για καλό και για κακό ελεγξα και το πλέγμα μήπως είχε κανένα σημείο απο το οποίο θα χωρούσε να περάσει. Αλλα δεν βρισκότανε ούτε στο πάτωμα εξω απο το ενυδρείο.

Εψαξα καλύτερα μέσα στο ενυδρείο και πάνω πού πίστευα οτι δεν είναι πουθενά τον είδα. Είχε μπεί μέσα στο σωλήνα για το διοξείδιο και είχε κολλήσει εκεί. Δεν μπορούσε να βγεί και απλά καθότανε ακίνητος.

Τωρα που το θυμάμαι το θεαμα ήταν πολύ αστείο αλλα σας διαβεβαιώ πως δεν το είδα ετσι εκείνη τη στιγμή. Ανησυχησα γιατι δεν ήξερα πόση ώρα ήταν σφηνωμένος εκεί και αν είχε αρκετο οξυγόνο.

Για να τον βγάλω αναγκάστηκα να βγάλω το σωλήνα απο το νερό και να τον χτυπήσω απο πάνω γιατι είχε σφηνώσει και δεν εβγαινε οταν τον κουνησα μέσα στο νερό.

Στην αρχή ήταν λίγο ζαλισμένος αλλα τώρα είναι μία χαρά. Δεν δείχνει να εχει χτυπήσει πουθενά και κολυμπάει κανονικά.

Κατέβασα τον σωλήνα τερμα κάτω για να μήν εχουμε ξανα στο μέλλον το ιδιο πρόβλημα.

Ευτυχως τη γλυτώσαμε και αυτή τη φορά :wootwoot:

post-1422-1185212881_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ειναι λιγο ζωηρα τα χρυσα σου. Ευτυχως οι δικες μου οι κοκονες ειναι ησυχες και οπου παει η μια ακολουθει και η αλλη καθοτι ειναι πολλα χρονια μαζι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...