Jump to content

πρωτα βηματα φυτεμενου


rpc

Recommended Posts

γεια σας παιδια! λεω σημερα να παω να παρω τα πρωτα μου φυτα! δεν εχω καποιο ιδιαιτερο υποστρωμα απλο χαλικι. ποια πρεπει να ειναι τα πρωτα μου βηματα? τι αλλο θα χρειαστω αμεσα?

ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Πες μας ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου και τι φωτισμο και ψαρακια εχεις (μπορει να σου τρωνε τα φυτα).Απο αυτα θα εξαρτηθει το τι φυτα μπορεις να βαλεις.Επισης αν εχεις μετρησει NO3 και PO4.Ευκολα και ανθεκτικα πρωτα φυτα ειναι το κερατοφυλο αν και εχει την κακια συνηθεια να μην στερεωνεται σε υποστρωμα σαν το δικο σου και να επιπλεει (αλλα και ετσι κανει τη δουλεια του).Αλλο φυτο ευκολο ειναι αυτο και οι ανουμπιες.Αλλο ενα ευκολο φυτο το οποιο ομως μπορει να πιάσει πολυ χωρο ειναι αυτο.Γενικα ριξε μια ματια εδω και θα βρεις πολλα ευκολα φυτα.

Ξεκινα σιγα σιγα με πολυ λιγο λιπασμα (σίδηρος) (λιγοτερο απο την προτεινομενη ποσοτητα).

Α! επισης σημαντικό ειναι η φωτοπεριοδος του ενυδρειου σου να ειναι σταθερη.Παρε για αυτο το λογο ενα χρονοδιακοπτη.8-10 ωρες ειναι μια χαρα.

Link to comment
Share on other sites

σκεφτομαι να φτιαξω ενα πυκνοφυτεμενο να μπορω να βαζω μεσα ζωοτοκα για τις γενες.(αυτα τα πλαστικα ενυδρια αλλα να ειναι λιγο μεγαλο αυτο) αρα μπορω να το στησω απο την αρχη αυτο. το κυριο ειναι 75 λιτρα εχω μεσα κλοουν αλλα μου ειπαν δεν κανουν κ θα τα δωσω πισω για να βαλω ζωοτοκα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...