Jump to content

Άλλο περίμενα κι άλλο με βρήκε!


Labrini

Recommended Posts

Ένα μεγάλο γεια σε όλους. Ονομάζομαι Λαμπρινή και ζω στη Μύκονο. Η σχέση μου με το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι μηδαμινή αλλά από πάντα θαύμαζα τα ενυδρεία και ένα από τα μικρά μου όνειρα είναι να αποκτήσω ένα, που θα το στήσω βήμα βήμα

Είμα παρόλ'αυτα κάτοχος ενός αρσενικού Betta. Ζει εδώ κι ένα χρόνο σε μια γυάλα 2 λίτρων. Τον αγόρασα με σκοπό να ενεργοποιήσω το τσι του νερού στο δωμάτιο μου (μη γελάτε πιστεύω στο φενκγ σούι ) και τον φροντίζω με αγάπη συλλέγοντας πληροφορίες από το διαδύκτιο/βιβλία κλπ και μέχρι τώρα όλα έχουν πάει καλά (νομίζω, αφού δεν μου έχει ψοφίσει ακόμα και δείχνει υγιής).

Το θέμα είναι ότι από τότε που μπήκε αυτό το πλασματάκι στη ζωή μου, πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά την απόκτηση ενός ενυδρείου (ίσως και περισσότερων). Τις τελευταίες μέρες μου έχει κολλήσει να βρω νύφη στον ψάρακά μου και επίσης να αρχίσω πλέον μια σοβαρή έρευνα για την απόκτηση του μεγάλου και ωραίου μου ενυδρείου. Τώρα θα μου πείτε "καλά ένα χρόνο το σκέφτεσαι, τώρα σου ήρθε;"

Είμαι όντως λίγο βραδύπους σε κάποια θέματα.... θα μπορούσα να αγοράσω ένα ενυδρείο και να το τιγκάρω με πολυχρωμα ψαράκια... αλλά πιστεύω ότι ο απερισκεπτος ενθουσιασμός δεν είναι καλός σύμβουλος για το συγκεκριμένο χόμπυ... εκτιμώ ότι η μαγεία βρίσκεται αλλού... στο ψάξιμο, στη μελέτη, στο μεθοδικό στήσιμο ενός ενυδρείου... Κι επειδή πρέπει από κάπου ν'αρχίσω, σκέφτηκα να γίνω μέλος εδώ

Σε επόμενα μου post θα γίνω πιο συγκεκριμένη σε αυτά που θέλω να μάθω, τόσο για το Betta μου όσο κ για το ενυδρείο.... μόνο που πρεπει να σας προειδοποιήσω... είμαι πολυλογού :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ορισες στην παρεα μας.

Με διαβασμα και υπομονή θα κάνεις σωστες επιλογές.

Ότι θελεις ρωτα ΠΡΙΝ το κανεις.

Και για αρχή: Ο μονομάχος σου ΔΕΝ θελει νυφη. Θέλει να είναι μόνος του. Εκτος αν σκεφτεσαι να προχωρησεις σε αναπαραγωγή που δεν το νομίζω. ΣΙΓΟΥΡΑ παντως ΜΗΝ βαλεις αλλο μονομαχο (θηλυκο ή αρσενικό) μαζί του, θα έχεις θυματα.

There Can Be Only One...

Έγινε επεξεργασία - Zorba_The_Freak
Link to comment
Share on other sites

Καλωσόρισες στο forum μας!

Πολλές πληροφορίες για το μονομάχο σου θα βρεις στην ειδική κατηγορία μας:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=22

Link to comment
Share on other sites

Καλώς μας βρήκες και καλή αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :thumbup:

Γιώργο, δεν είχα σκοπό να βάλω δύο μονομάχους στη γυάλα, ευτυχώς για όλους ξέρω ότι θέλουν να είναι μόνα τους. Είχα στο μυαλό μου την αναπαραγωγή, αλλά όσο διαβάζω τα άρθρα του forum τόσο καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω διαφορα πιο πριν όπως να του αλλάξω σπίτι κλπ

Αλλά δεν συνεχίζω εδώ την κουβέντα :lmao: ευχαριστώ κ πάλι για το καλωσόρισμα και τρέχω στα σχετικά topics :bowdown: να κατατοπιστω!!!

Link to comment
Share on other sites

:thumbup::bowdown::lmao:

Καλώς ήρθες Λαμπρινή! Συνέχισε το διάβασμα :blink: και καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...