Jump to content

Αρώστεια ή δεν είναι τίποτα;


Recommended Posts

Δώσε λίγες πληροφορίες για να βοηθηθείς. Τη ψάρι είναι και πόσο Ph,Kh,Gh, NO2 έχεις. Πως συμπεριφέρεται το ψάρι κάθετε μόνο στον βυθό; Αναπνέει κανονικά; Έχει τίποτα στίγματα; Υπάρχει μήπως αλλαγή χρώματος; Ζει μόνο του ή υπάρχουν και άλλα ψάρια στο ενυδρείο αν ναι τη είδους και πως συμπεριφέρονται. Σε πόσα λίτρα ζει; Δώσε όλες αυτές τη πληροφορίες και μετά βλέπουμε. ειδάλλως μπορούμε να κάνουμε πολλές υποθέσεις για το τη μπορεί να είναι (από στρες μέχρι ασθένεια)

Link to comment
Share on other sites

Γεια.Αναπναίει κανονεικά.Το ψάρει είναι οράντα και ζει με ένα ακόμα οράντα(μάυρο).Τα λίτρα του ενυδρείου είναι 16.Σήμερα κηνήτε πιο πολυ από εχθές.Τί σιστατικά έχει το ωερό δεν ξέρω αλλα το να προκαλείτε από το νερο το αποκλείο για τι το μαγαζί που το πείρα είναι απέναντι από το σπίτι μου και πέρνουμε από το είδιο δίκτιο νερό και σε αυτον δεν συμβένει.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου θα πρεπει να πας σε ενυδρειο τουλαχιστον 80λ. μιας και το καθε χρυσοψαρω χρειαζεται 40+λ.Ενω επεισης οσ0 ποιο μεγαλο ειναι τα ενυδρειο τοσο πιο ευκολα διατηρεις τις συνθηκεσ Ph,Kh,Gh, NO2.Καλη συνεχεια

σου ευχομαι με το Οραντα για τη συνεχεια. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δεν έχεις φίλτρο στο ενυδρείο κάνεις δεν κάνεις αλλαγές δεν γνωρίζουμε τίποτα επίσης δεν αναφέρεις το Ph, Kh, Gh, NO2. Για να καταλάβεις γιατί τα ρωτάμε αυτά θα σου που τρία παραδείγματα.

1 μπορεί το ΝΟ2 να είναι ανεβασμένο και για αυτό το ψάρι σου να συμπεριφέρεται παράξενα.

2. μπορεί να έχει μια βακτηρίδιακη μόλυνση ή παράσιτα

3. μπορεί να έχεις πολύ ανεβασμένο το Ph από κάποιο διακοσμητικό πχ ασβεστολιθική πέτρα.

Από ότι κατάλαβες μπορώ να σου γράψω ένα σορό υποθέσεις το τη μπορεί να είναι.

Παρόλο αυτά εύχομαι τα καλλίτερα για το ψαράκι σου και εύχομαι να ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Link to comment
Share on other sites

Εγω απο τα συνφραζομενα αντιλαμβανομαι οτι εκτος των αλλων ειναι και αστρωτο το ενυδρειο. Για δες εδω. Εχεις κανει καποια απο τις δυο πρωτες διαδικασιες?

Σου προτεινω να δωσεις τα ψαρια, γιατι ετσι κι αλλιως δε χωρανε στο ενυδρειο σου, να το στρωσεις και μετα να παρεις ενα μονομαχο να βαλεις ο οποιος ειναι καλα για τα λιτρα σου και ειναι ομορφο ψαρακι, θα πρεπει να ξερεις επισης οτι οι μονομαχοι πανε μονοι τους γιατι ειναι επιθετικα ψαρια.

Link to comment
Share on other sites

Είναι το ίδιο ψάρι που μας γράφεις εδώ;

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...amp;#entry99699

Link to comment
Share on other sites

:blink::blink::buttrock: Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας, αλλα το ψάρι μου σήμερα είναι εντάξει και κηνήτε πάρα πολύ καλά. Για ότι άλλο σημβή θα ξαναζιτήσω την βοήθειά σας :lmao::bowdown::thumbup:
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...