Guppy 0 Posted September 22, 2007 #1 Share Posted September 22, 2007 Παιδιά σκέφτομαι να κάνω μόνος μου ένα ενυδρείο γύρω στα 150λίτρα καθαρά τουλάχιστο. Λοιπόν δεν ξέρω τίποτα ούτε από πάχος ούτε από κόντρες.... Τα τζάμια πόσα εκ. πρέπει να είναι;;; Υπάρχει κάποιο σχέδιο;;; Ευχαριστώ.... Link to post Share on other sites
maikl 3 Posted September 23, 2007 #2 Share Posted September 23, 2007 Ενας πινακας που μου φανηκε χρησιμος ειναι αυτος Glass_Thickness.pdf Link to post Share on other sites
johnsin 17 Posted September 23, 2007 #3 Share Posted September 23, 2007 Μάλων θα σε βοιθήσει το site αυτό και αυτό. Link to post Share on other sites
Guppy 0 Posted September 29, 2007 Author #4 Share Posted September 29, 2007 Παιδιά ευχαριστώ θα τα μελετήσω και θα επανέλθω.... Link to post Share on other sites
Guppy 0 Posted October 9, 2007 Author #5 Share Posted October 9, 2007 Τις κόντρες πώς θα τις βάλω;;; Επίσης στις σελίδες αυτές γράφει ότι τα τζάμια δεν πρέπει να τα τροχίσω, αν δεν το κάνω όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπώ κάποια στιγμή;;;; Link to post Share on other sites
georgep 2 Posted October 10, 2007 #6 Share Posted October 10, 2007 Τις κόντρες πώς θα τις βάλω;;; Επίσης στις σελίδες αυτές γράφει ότι τα τζάμια δεν πρέπει να τα τροχίσω, αν δεν το κάνω όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπώ κάποια στιγμή;;;; Αν δεν το κάνεις για την χαρά της κατασκευής αλλά για οικονομικούς λόγους, πιστευώ ότι θα σου έρθει μια η άλλη άσε που το έτοιμο θα έχει και πιο ποιοτικό καπάκι. Επίσης πιστεύω ότι με λίγη υπομονη θα βρείς στο forum από κάποιο άλλο μέλος που το πουλάει. Link to post Share on other sites
Recommended Posts