Jump to content

Γεννησε και πεθανε !!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Γεια σας !!! Εκπληκτος χθες το βραδυ παρατηρησα την θυληκια Ice Blue Zebra Cichlid να τις φευγουν απτο στομα 4 -5 κατι σαν σπορακια που κολυμπουσαν!!!! Ορμηξανε τα Labidochromis kai τα κανανε γευμα!!! Μετα αυτο αρχισε να χτυπαει τα τζαμια με δυναμη με το κεφαλι του !!! Σημερα το μεσημερι πεθανε και εκανε τοτελευταιο δρομολογιο Τηνος-Παρος-Πατος!!!!! Τι να εφταιγε αραγε????? Που δεν την εβαλα καπου ξεχωρα απτα αλλα?? Ειπα να αφησω την φυση να κανει τα δικα τις!!!! Και τα εκανε για τα καλα το ψαρακι μου!ουτε μια βδομαδα δεν το ειχα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον η δυστυχη αρχισε να χτυπιεται προσπαθωντας να βρει μια λυση διαφυγης βλεπωντας οτι οκυνδυνος μεγαλωνε για τα μικρα που ειχε στο στομα της,στρεσαριστηκε κι αρχισε να χτυπιεται στα τζαμια δεξια κι αριστερα.Αν τα λιτρα δεν ειναι και τα προβλεπομενα.Δεν μας εγραψες ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?

Link to comment
Share on other sites

70 ltr Τι να πεις??? Μια φορα ειδα και εγω γεννα και πεθανανε!!!!

Μην στεναχωριεσαι φιλε μου(κριμα φυσικα για τη θυλικια) αρκει το παθημα να γινεται μαθημα ενοωντας, σωστες παραμετρων νερου σε συνδιασμο με τα προβλεπομενα λιτρα και σου το λεω υπευθυνα πως θα δεις δεκαδες γεννες και οχι μια και δυο. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...