Jump to content

θάνατος σε 4 ώρες


Recommended Posts

καλησπερα σε ολους,δυστυχως μετα τις αρχικες απωλειες που ειχα λογω αγνοιας,χτες εχασα ενα τιγρακι.το ειδα γυρω στις 7 χτες το απογευμα να εχει μια πληγη (σαν ανοιγμα) στο σημειο που δειχνω στη φωτογραφια!(ΣΗΜΕΙΩΣΗ,η φωτο ειναι απο τιγρακι που δεν εχει προβλημα,την εβαλα μονο για να δειξω το σημειο).

Κατευθειαν το εβαλα στη καραντινα με σκοπο να παρω καποιο φαρμακο σημερα.Δυστυχως ομως το βραδυ που γυρισα στις 12 το ψαρι ηταν νεκρο!!

Και ρωταω τι μπορει να ειχε και πεθανε τοσο γρηγορα??

Σημερα το μεσημερι μετα απο προσεκτικη παρατηρηση εχω σε 3 τιγρακια στο ιδιο σημειο κατι σαν να προεξεχει.(Οπως στην αρχη οταν κανουν την αναγκη τουσ).

Προσπαθω για φωτο αλλα δυστυχως δε φαινειται,

post-2332-1191850684.jpg

Link to comment
Share on other sites

πιθανόν να το χτύπησαι κανένα άλλο ψάρι από το ίδιο ενυδρίο η να χτύπησε σε αντικίμενα πετρες,κοχύλια κτλ μεσ 'το ενυδρίο

εγώ έχω ένα paku και προσθεσα ένα άλλο και το χτύπησε και μετά απο 30 λεπτά που το ίδα ήταν ίδι νεκρό.

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω να ειναι χτυπημα γιατι οπως περιγραφω πανω διακρινω κατι και σε αλλα 3 τιγρακια!!Παρακαλω απαντατε σε αυτο που εχει και τη φωτο.

Εκανα διπλοθεμα καταλαθος

Link to comment
Share on other sites

Ετσι όπως το περιγράφεις είναι κάποιο παράσιτο .

Δεν μπορούμε να σου πούμε όμως υπεύθυνα τι ακριβώς είναι χωρίς φωτογραφεία και χωρίς το ιστορικό των ψαριών και του ενυδρείου .

Τωρα για το σε 4 ώρες νεκρό το ψαράκι στη καραντίνα μπορεί να είναι και από το στρες απ την αλλαγή του ενυδρείου , ίσως να είναι διαφορετικές οι παράμετροι στην καραντίνα..

Link to comment
Share on other sites

Τι μπορω να κανω για να βοηθησω τα υπολοιπα τιγρακια?Εχω ξαναβαλει στη καραντινα ψαρακι χωρις προβλημα,οποτε υποθετω οτι δεν εχω μεγαλη αποκλιση σε κυριως-καραντινα.(συμφωνα και με μετρησεις)

Θα ξαναπροσπαθησω για φωτο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...