Jump to content

μεσογειακο-reef


Recommended Posts

Καλημέρα. θα ήθελα να μάθω εάν στο reef ενυδρείο μας θα μπορούσε να ζήσει ανάλογο είδος ροφού η τέλος πάντως κάποιο ανάλογο είδος που να είναι & μεσογειακό.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνύπαρξη αυτή είναι αταίριαστη!!!

Μπορεί να επιβιώσει ένα μεσογειακό είδος σε ένα σύστημα τροπικού υφάλου αλλά σίγουρα δεν είναι το σωστό. Γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να προβείς σε τέτοιου είδους ενέργεια καθώς οι απαιτήσεις του κάθε συστήματος είναι διαφορετικές

Link to comment
Share on other sites

Ισως και να μπορει να ζησει...αλλα οχι σωστα... μονο και μονο η διαφορα θερμοκρασιας αναμεσα στα νερα των τροπικων υφαλλων και τον Μεσογειακων σε κανει να το καταλαβεις!

Υπαρχουν ειδη τροπικων ροφων που μπορουν να ζησουν σε ενυδρειο reef αλλα χρειαζονται ενα πολυ μεγαλο συστημα αφου γινονται ΤΕΡΑΣΤΙΑ και τρωνε τα ΠΑΝΤΑ :buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποια άλλα ψάρια μεσογειακά που όμως όπως λές να είναι τροπικου στο ενυδρείο? παράδειγμα έχω δεί κάτι ψάρια που μοιάζουν σαν μπαρμπούνια αλλά είναι τροπικά.

Link to comment
Share on other sites

Φίλη Μαρία ένα είδος είτε θα είναι Μεσογειακό είτε θα είναι τροπικό. Εννοώ ότι είτε θα συναντάτε σε τροπικές περιοχές είτε σε περιοχές τις Μεσογείου. Βέβαια υπάρχουν είδη που συναντιόνται σε μεγάλα εύρη περιοχών αλλά παρόλαυτά δεν γνωρίζω κατά πόσο η συμβίωση γνωστών μεσογειακών ειδών με τα τροπικά που συναντάμε στα ενυδρειακά καταστήματα είναι εφικτή. Πάντως είναι κάτι που δεν θα το συνιστούσα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...