rockxk Posted November 18, 2007 #1 Share Posted November 18, 2007 παιδια μια απλη ερωτηση που δε βρηκα απαντηση στο φορουμ μπορουμε να καθαριζουμε ανετα το ενυδρειο εσωτερικα η υπαρχει προβλημα να μας φανε το χερι-χερια? διοτι εγω αρκετες φορες ''φτιαχνω'' το χαλικι-κοβω φυτα,φυτευω ταμπλετες για τα φυτα, κ.τ.λ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted November 18, 2007 #2 Share Posted November 18, 2007 παιδια μια απλη ερωτηση που δε βρηκα απαντηση στο φορουμ μπορουμε να καθαριζουμε ανετα το ενυδρειο εσωτερικα η υπαρχει προβλημα να μας φανε το χερι-χερια? διοτι εγω αρκετες φορες ''φτιαχνω'' το χαλικι-κοβω φυτα,φυτευω ταμπλετες για τα φυτα, κ.τ.λ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=8205 Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0rdan Posted November 18, 2007 #3 Share Posted November 18, 2007 φιλε μ παντα υπαρχει η περιπτωση επιθεσης..μπορεις να αγωρασεις γαντια για να εισαι πιο ασφαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahites9 Posted November 19, 2007 #4 Share Posted November 19, 2007 Φίλε εγώ είχα 4 red belly που έμειναν 2 που έφτασαν μέχρι 12-15 πόντους (τριών χρόνων) και έβαζα πάντα τα χέρια μου άνετα μέσα (μέχρι που τα ακουμπούσα) αλλά φυσικά πάντα έβλεπα τι έκαναν.συνήθως πήγαιναν κάτω από το φίλτρο και έμεναν εκεί... οπότε λέω βάζε τα χέρια αλλά πάτα με προσοχή γιατί ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts