Jump to content

XAΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


Recommended Posts

Σας χαιρετώ από τον Βόλο.

Χάρηκα που υπάρχει αυτό το forum είναι δε απόλυτα σίγουρο ότι τέτοιες προσπάθειες θα βοηθούν πολύ κυρίως αυτούς που πρωτοξεκινούν στο χόμπυ.

Είναι ό έκτος χρόνος που διατηρώ ενυδρείο δίσκων αποκλειστικά και χαίρομαι που αυτή η ενασχόληση μου προσφέρει την ίδια χαρά με το ξεκίνημα.

Επειδή δεν νομίζω ότι έχω "ανακαλύψει τον τροχό" στο γνωστικό αντικέιμενο της συντήρησης ενυδρείου δίσκων ,αλλά και λόγω της ηλικίας μου ( 47 χρονών) και του χαρακτήρα μου , δεν περιμένω να συμμετέχω συχνά στις συζητήσεις του forum μας .

Θα παρακολουθώ καθημερινά όμως την κίνηση και αν κρίνω ότι κάτι πρέπει να προστεθεί θα το κάνω με χαρά.

Εδώ στην επαρχία το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η φτώχεια στην προσφορά των προϊόντων με την έννοια της ποικιλίας και της ποιότητας στα ψάρια που φέρνουν οι ντόπιοι καταστηματάρχες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κανείς να ταξιδέψει Αθήνα η Θεσ/νίκη ,αν θέλει να βρει κάτι καλύτερο.Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Συγχαρητήρια σ'αυτούς που δούλεψαν για το προσεγμένο πραγματικά site.

KAΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Με εκτίμηση

Γ.Κατσίκης

Link to comment
Share on other sites

:busted_cop: στο AquaZone!

Ελπιζω να βρεις ενδιαφεροντα τα θεματα μας και να συμμετεχεις συχνα!!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο Aquazone.

Ελπίζουμε να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου, όπως επίσης και να βρεις ενδιαφέροντα θέματα στο aquazone για να εμπλουτίσεις στις γνώσεις σου.

:busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

:busted_cop: κι από μένα στο forum μας. Ακούγεται ενδιαφέρον το ενυδρείο σου μια κι εγώ φτιάχνω ένα περίπου στα λίτρα σου που θα βάλω δισκάκια. Αν κάποια στιγμή βρεις το χρόνο κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείου σου για να παίρνουμε κι εμείς ιδέες.

Ευχαριστώ και καλώς όρισες και πάλι

Link to comment
Share on other sites

:busted_cop: και από εμένα Γιώργο. Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχεις και εσύ όπου κρίνεις απαραίτητο.

Σχετικά με αυτό που έγραψε....

Εδώ στην επαρχία το μεγαλύτερο πρόβλημα  είναι η φτώχεια στην προσφορά των προϊόντων με την έννοια της ποικιλίας και της ποιότητας στα ψάρια που φέρνουν οι ντόπιοι καταστηματάρχες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κανείς να ταξιδέψει Αθήνα η Θεσ/νίκη ,αν θέλει να βρει κάτι καλύτερο.Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν διάφορα καταστήματα που κάνουν αποστολές με courier σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα αρκετά από αυτά συμμετέχουν και στην κατηγορία "Επικοινωνία με τα Καταστήματα" όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για ότι χρειαστείς.

Link to comment
Share on other sites

:busted_cop: Καλώς τον πατριώτη Πολύ χαίρομαι που είσαι απο τα μέρη μου :busted_cop: Σου εύχομαι εδώ να βρεις όλες τις απαντήσεις και τη βοήθεια που θα χρειαστείς. Τώρα για προϊόντα το ξέρω πως υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα πάντως αν χρειαστεί τώρα κάτι και μπορώ να σε εξυπηρετήσω πες μου μια και τα Χριστούγεννα θα ανέβω :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ορισες Γιώργο,κανουργια και εγώ στη παρέα είμαι.Ετσι να πληθαίνουμε. :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

καλώς μας ήρθες Γιώργο και ευελπιστώ να σε βλέπουμε αρκετά συχνα να μοιράζεσαι μαζί μας τις εμπειρίες και τις γνωσεις σου :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...