Jump to content

www.aquatics-online.co.uk


Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το δράμα που περνάω την τελευταία εβδομάδα και να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας...

Εδώ και 5 ημέρες, δυστυχώς, μου έσπασε η μόνη λάμπα Power Compact που είχα στα 7100 Κ στο μεγάλο ενυδρείο μου. Έτσι κι εγώ παρήγγειλα από aquatics-online 3 καινούργιες, μία για να τη βάλω άμεσα και άλλες 2 για spare (μια και εδώ στην Ελλάδα δεν έχω βρει αντίστοιχη PC στα 7100Κ).

Όλα ωραία, παραγγέλνω, μου στέλνουν email σχετικό με το acceptance και το ref tracking number και φεύγει το δέμα με Parcel Force 48 Euro (υπηρεσία στην οποία το πακέτο φτάνει στην χώρα προορισμού του σε 48 ώρες εντός Ευρώπης). Μου λένε επίσης ότι estimated time of arrival θα είναι περίπου 4 εργάσιμες μέρες.

Μπαίνω λοιπόν την Παρασκευή να κάνω trace & track το δέμα και βλέπω ότι έφτασε στην χώρα προορισμού του η οποία και αναγραφόταν η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ΑΜΕΡΙΚΗ)!!!!!! Τρελλάθηκα, περίμενα να έρθει Δευτέρα (χθες δηλαδή) όπου επικοινώνησα μαζί τους με mail, τους είπα τι είδα και μου απαντήσανε ότι έχω δίκιο, έγινε λάθος από τον courier που συνεργάζονται και θα επαναδρομολογηθεί το δέμα από Αμερική για Ελλάδα, χωρίς όμως να μπορούν να μου πουν πότε θα παραλάβω το πακέτο.

Παίρνω τηλ την Parcel Force η οποία δεν μπορούσε να μου πει τίποτα αφού δεν ήμουν πελάτης της και με παρέπεμψαν στον υπεύθυνο από τον οποίο έκανα την παραγγελία, δηλ την aquatics-online!

Άψογα, και τώρα περιμένω τις λάμπες οι οποίες έπρεπε να είναι εδώ από την Παρασκευή, ενώ ακόμα βρίσκονται στην Αμερική!

Ο γύρος της λάμπας σε 80 ημέρες θα καταντήσει!

Βέβαια για να μην κατηγορηθώ για δυσφήμιση ή κάτι τέτοιο, αυτά συμβαίνουν... δεν είναι πάντα έτσι. Απλά θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση από ένα τόσο μεγάλο και θεωρητικά αξιόπιστο site όπως το aquatics-online. Θα μπορούσαν ας πούμε να στείλουν τα πράγματα πάλι ώστε να τα παραλάβω εντός αυτής της εβδομάδας και να ζητήσουν από την Parcel Force Που συνεργάζονται να τους επιστρέψει πίσω το δέμα που πήγε Αμερική από λάθος δικό τους.

Τέλος πάντων! Υγεία και ας ελπίζουμε ότι θα φτάσουν φέτος. (Έχουν δεσμεύσει και τα χρήματα από την πιστωτική!). :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Αφού πήγε που πήγε προς τα κει, δεν φέρνουν και τίποτα από premiumaquatics; :busted_cop:

Πάντως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αρκετά αξιόπιστο και αρκετά εξυπηρετικό. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι κάποτε που μου έστειλαν μια λάμπα σπασμένη, μου την αντικατέστησαν άμεσα πληρώνοντάς μου και τα έξοδα του ταχυδρομείου που τους την έστειλα πίσω.

Πάντως ζηλεύω τις λάμπες σου...Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη; Super! :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Άντε Γιάννη σου φέξε πάλι :lmao::wub: . Τώρα τι να τις στέλνουν εδώ δεν πας εσύ καλύτερα να τις πάρεις από Αμερική εξάλλου δυο βηματάκια είναι B):hysterical::hysterical::hysterical: Τώρα το θεωρώ και φυσιολογικό που μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι θα μου πεις τι Ελλάδα τι Αμερική το ίδιο πράγμα είναι. Πάντως θα περάσουν πολύ όμορφα Χριστούγεννα αν και λέω να κάνουν και Πρωτοχρονιά εκεί που είναι ακόμη πιο σούπερ :busted_cop::busted_cop::thumbup::lmao: :lmao

Link to comment
Share on other sites

Εχω και τη συνεχεια της γκαντεμιας σου!!!

Φαντασου να σε βαλουν να πληρωσεις τελωνειο καθως οι διανοιες εκει θα δουν οτι ερχεται απο Αμερικη !!!????????? :busted_cop::busted_cop::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά κρίμα και ατυχία, γιατί από το συγκεκριμένο και την Jackie έχω πάρει

σχεδόν την μισή μου προίκα με πολύ καλές εντυπώσεις....

Link to comment
Share on other sites

Φίλτατοι συμφορουμίτες/τισσες,

η ιστορία έχει και συνέχεια... Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μίλησα μαζί τους. Την πρώτη φορά μου απάντησαν ότι "βεβαίως το δέμα έχει φύγει από εμάς και θα το λάβετε σε λίγες μέρες". Όταν του ςείπα ότι έχει πάει Αμερική όμως αντί για Ελλάδα, τότε χιόνισε! Τους εξήγησα ότι εγώ δεν μπορώ να μιλήσω κατευθείαν με Parcel Force αφού δεν είμαι πελάτης τους και πως το δέμα φαίνεται πως ακόμα είναι Νέα Υόρκη από την Παρασκευή. Το τσέκαρε κι αυτός και μου είπε ότι δίκιο έχω αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι, απλά θα μιλήσει με PF και θα με ενημερώσει με email. Αυτά κατά τις 11 το πρωί και ακόμα απάντηση δεν έχω λάβει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που συμβαίνει....

Το κακό είναι ότι έχει χρεωθεί η κάρτα! Μάνο έτσι και πάει να περάσει τελωνείο ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω :busted_cop: Το χειρότερο είναι ότι το ενυδρείο μου αυτή τη στιγμή δουλεύει με μια PC στα 3000Κ και η άλγη έχει αρχίσει να κάνει εμφάνιση.... Τα νεύρα μου χρονιάρες μέρες :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...