Jump to content

Αντιχλώριο Stress Coat


Recommended Posts

Χρησημοποιώ το Stress Coat για αντιχλώριο... η συσκευασία αναφέρει οτι προστατεύει τα ψαράκια απο το στρες και προλαμβάνει τις ασθένειες. Θεωρείτε οτι είναι καλό αντιχλώριο και όντως κάνει αυτά που γράφει;

Εσείς τι αντιχλώριο χρησημοποιείτε;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη καλημέρα,

χρησιμοποιώ κι εγώ το Stress Coat. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό προϊόν γιατί αφαιρεί όχι μόνο το χλώριο αλλά και τη χλωραμίνη. Επίσης, περιέχει εκχυλίσματα Aloe vera που βοηθά στη θεραπεία και αναδημιουργία των κατεστραμένων ιστών των ψαριών, το οποίο προστατεύει τη βλέννα που έχει το σώμα των ψαριών γύρω τους.

Θέλει βέβαια προσοχή στη δοσολογία, γιατί η υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει κακό στα ψάρια.

Έγινε επεξεργασία - istellas
Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη κι εγώ το Stress Coat χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος βλέποντας το να δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με άλλα που έχω δοκιμάσει και δυστυχώς αποδείχτηκαν απλά ζουμιά. :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Όπως λέει και ΕΔΩ

Ως βοήθημα επαναδημιουργίας κατεστραμένων ιστών και πτερυγίων: προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού (10 ml) για κάθε 40 lt νερού.

Ως αποχλωριοτικό: προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού (5 ml) για κάθε 40 lt νερού βρύσης.

Link to comment
Share on other sites

και εγω το ιδιο βαζω εδω και αρκετα χρονια, θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στην Ελληνικη αγορα, και με αρκετα οικονομικη χρηση......

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτησω κάτι...πώς καταλαβαίνεται αν ένα αντιχλώριο είναι καλό ή οχι? :busted_cop:

Εγώ χρησιμοποιώ της amtra το care επείδη είναι συμπικνωμένο και με 10ml κάνει για 40λτ. Αυτό πως μπορώ να δω αν είναι καλό? Πάνω του λέει ακριβώς τα ίδια που γράφει το stress coat(για κατεστραμένους ιστούς,για την βλενογόνο βαρέα μέταλα χλώριο κ.λ.π)

κανουν την ίδια δουλεία? :thumbup:

Βέβαιά της aquarium pharmacephticals απο ότι εχω δωκιμάσει έχει πολύ καλά φάρμακα, αλλά με το αντιχλώριο τι γίνεται? ποιό ειναι καλύτερο και γιατί? :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτησω κάτι...πώς καταλαβαίνεται αν ένα αντιχλώριο είναι καλό ή οχι? :thumbup:

Εγώ χρησιμοποιώ  της amtra το care επείδη είναι συμπικνωμένο και με 10ml κάνει για 40λτ. Αυτό πως μπορώ να δω αν είναι καλό? Πάνω του λέει ακριβώς τα ίδια που γράφει το stress coat(για κατεστραμένους ιστούς,για την βλενογόνο βαρέα μέταλα χλώριο κ.λ.π)

κανουν την ίδια δουλεία? :lmao:

Βέβαιά της aquarium pharmacephticals απο ότι εχω δωκιμάσει έχει πολύ καλά φάρμακα, αλλά με το αντιχλώριο τι γίνεται? ποιό ειναι καλύτερο και γιατί? :busted_cop:

8286[/snapback]

Φίλε submarine,

από τη στιγμή που τα αντιχλώρια δεν τα κατασκευάζουμε εμείς οι ίδιοι (:busted_cop:) δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ 100% σίγουροι για το ποιο είναι το καλύτερο. Αυτό που μπορούμε να δούμε και να συγκρίνουμε, είναι η ποσότητα που χρειάζεται για χ λίτρα νερού σε σύγκριση με την τιμή. Έτσι μπορούμε να δούμε ποιο είναι πιο οικονομικό σε σχέση με κάποιο άλλο. Επίσης από τα υλικά που περιέχει το καθένα και την περιγραφή που έχει μπορούμε να δούμε πιο από όλα κάνει "καλύτερη" δουλειά. Δηλ. το stress coat περιέχει και εκχυλίσματα aloe vera, όπως επίσης αφαιρεί και το χλώριο αλλά και τη χλωραμίνη. Υπάρχουν αντιχλωριακά τα οποία δεν αφαιρούν τη χλωραμίνη. Βέβαια αν το νερό δεν έχει χλωραμίνη αλλά μόνο χλώριο δεν μας πειράζει. Ξέρεις αν το δικό σου αφαιρεί και τη χλωραμίνη? Αν αφαιρεί τη χλωραμίνη, το χλώριο και περιέχει και aloe vera συγκριτικά σε βγάζει για τα ίδια λίτρα συγκριτικά με την τιμή του, τότε προτίμησε όποιο σου αρέσει εσένα περισσότερο.

Γνώμη μου είναι μετά από ψάξιμο και συζήτηση, να παίρνουμε φάρμακα και σκευάσματα που τα έχει δουλέψει πολύς κόσμος και έχουν να μας πουν τη γνώμη τους (θετικά, αρνητικά και επιχειρήματα για αυτά που έχουν δοκιμάσει). Ο κάθε μαγαζάτορας ή η κάθε εταιρεία σαφώς και θα υποστηρίξει τα δικά της, αυτά που έχει και πουλάει. Πάντως η AP είναι μια εταιρεία με καλό όνομα και αν μη τι άλλο το stress coat το έχει δοκιμάσει κόσμος και λένε θετικά γι αυτό.

Το συγκεκριμένο που αναφέρεις (amtra) δεν το έχω χρησιμοποιήσει οπότε και δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτά που έχω. Αν κατά τη γνώμη σου κάνουν τα ίδια πράγματα, πάρε όποιο θες.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 3 months later...

εγω χρεισιμοπιω το tropical eskalarin και antyclor και το sera aquatan.επισης εχω ενα διγμα του stress coat και του stress zume πιστευω οτι ειναι πολυ καλα φαρμακα και λεω μολις τελιωσουν αυτα που εχω να παρω κανα μπουκαλακι stress coat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Το πρωτο εχω ακουσει οτι ειναι πραγματι καλο.Υπαρχει προβλημα ομως οταν εχεις φυτεμενο?Νομιζω και μπορει να κανω λαθος οτι η συσκευασια λεει οτι δεν ενδεικνηται για ενυδρεια με φυτα.

Link to comment
Share on other sites

ναι αυτο εινα ικαι αναφερει τελικα οτι δε βλαπτει τα φυτα που ηταν και ο ενδοιασμος μου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...