Jump to content

Green Terror


poromenos

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

Καλή χρονιά χρόνια πολλά

Έχω ένα ενυδρείο 450 λίτρα και σκέφτομαι να βάλω ένα ζευγάρι green terror.Με τι ψάρια μπορώ να το συνδυάσω?Μπορώ να βάλω ένα κοπάδι από τιγράκια?

Όσον αφορά την άλγη μπορώ να βάλω έναν πλεκόστομο?Γαρίδες μπορώ να βάλω?

Όσον αφορά το περιβάλλον θα πρέπει να βάλω πέτρες?Θα πρέπει να βάλω σπηλιές και κρυψώνες?

Παρακαλώ να με βοηθήσετε στα παραπάνω θέματα,ΣΑΣ ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές γιορτές. :D;)

Link to comment
Share on other sites

χρονια πολλα.εχω 1 ζευγαρι green terror 4 χρονια.με σιγουρια μπορω να σου πω οτι μπορει να το συνδυαζεις με πλακοστομο,κιχλιδες αμερικης και οχι αφρικης.απο κιχλιδες αμερικης αποκλειονται ομως τα οσκαρ .γαριδες δεν ειναι καθολου καλη ιδεα γιατι θα γινουν μεζες.απο φωλιες λιγες πετρες για διακοσμηση και κανενα πηλινο μεγαλο γιατι φωλιαζει το θυληκο.το αρσενικο δεν προτιμαει τις φωλιες.απο θερμομετρο βαλε εξωτερικο γιατι εμενα μου το εσπασε το αρσενικο με το στομα

Link to comment
Share on other sites

αμα θελεισ μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις φυτα που αντεχουν την κακοποιηση στηριγμενα καλα,βαλε αρκετες ριζες μεσα και οπως ειπε ο φιλος μας πιο πανω βρες ενα τροπο να μην ειναι ο θερμοστατης προσιτος σε αυτα τα ψαρια,μην ξεχνας πως οταν θα φτασουν το τελικο τουσ μεγεθος μπορουν να σου αλλαξουν με ευκολια τον στολισμο σου για αυτο καντον απλο ετσι ωστε να φαιωετε ωραιο το ενυδρειο ακομα και αμα στα αλλαξει

καλες γιορτες

Link to comment
Share on other sites

Εχω ενα αρσενικο green terror απο το Μαιο,ηταν 5-6εκατ. και τωρα ειναι 20εκατ.

Στην αρχη επειδη ο μαγαζατορας ηταν ασχετοσ μου το εδωσε μαζι με ενα σαμουραι (δεν ξερω την λατινικη ονομασια,κατι σαν labidochromis yellow αλλα δεν παιρνω ορκο) και το σκοτωσε σε 1 εβδομαδα. :wootwoot:

Οσο για τη διακοσμηση πραγματικα κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι,εριξε το θερμομετρο,ριχνει που και που το φιλτρο και εκανα πατεντα,σκαβει αρκετα και μετακινει τις πετρες με το στομα και γενικα θελει καλα στηριγμενα αντικειμενα. :thumbup:

Ειναι καλα να τα παρεις μαζι γιατι εγω τωρα δε βρισκω θηλυκο και φοβαμαι μη την σκοτωσει οταν βρω.Εχω διαβασει οτι αλλοι τα εχουν με μεγαλες κιχλιδες Αμερικης αλλα τα ορκαρ τα σκοτωνουν παρ'ολο το μεγεθος τους.Βαλε μεγαλες κρυψωνες γιατι σιγουρα θα τις χρειαστουν τα αλλα ψαρια.

Δεν ειναι επιθετικα με τους ανθρωπους ισα-ισα ειναι πολυ χαρωπα αλλα ειναι πολυ αγαρμπα μεσα στο ενυδρειο και γι'αυτο οταν τα παρεις παρατηρησε τα αλλα ψαρια και ισως χρειαστει να τα χωρισεις.Απο φαγητο παντως ειναι πολυ βολικα και...παντα πεινασμενα!!! :D;):blink:

post-5776-1198864777_thumb.jpg Αυτος ειναι ο δικος μου.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Πάντως εγώ θα διαφωνήσω σχετικά με την συμβίωση του terror με το oscar. Αν τα πάρεις και τα δυο σε ίδιο μέγεθος θα δεις οτι μεγαλώνουν με τον ίδιο σχεδόν ρυθμό. Σαφώς μερικές κόντρες θα υπάρχουν αλλά κιχλίδες είναι και οι κιχλίδες πάντα καβγαδίζουν.

Το πρώτο μου oscar έζεισε με green terror για 4 περίπου χρόνια μέχρι που ο σεισμός του 99 μου κατεστρέψε το ενυδρείο μου και αναγκάστηκα να τα δώσω στο pet shop ενός φίλου.

Ένας καλός συνδυασμός νομίζω επίσης οτι είναι o jack dempsey. Βασικη προυπόθεση είναι να τα πάρεις το ίδιο περίπου μέγεθος.

Link to comment
Share on other sites

δεν προκειτε να δουλεψει,σε ενυδρειο 400 λιτρα+ ναι αλλα αλλιως το γρεεν τερρορ μαλλον θα το σκοτωσει αφου μπει η αμα μπουν μαζι το ντεμπσει εχει το πλεονεκτημα(προσωπικη εμπειρια)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αγαπητοί Φίλοι,

Χαίρετε και πάλι. Καλή χρονιά να έχετε! :D

Ο poromenos είμαι. Αυτό είναι το κανονικό μου προφίλ. Το "poromenos" είναι του αδερφού μου.

Δυο ερωτησούλες παρακαλώ:

1) Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για τα Green Terror. Αλλού βλέπω 20-24 αλλού 25-27 αλλού 21-27. Τι μου προτείνετε;

2) Τι τροφή προτείνετε να τους δίνώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...