ΠΟΠΟ Posted January 3, 2008 #1 Share Posted January 3, 2008 έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό συνδυασμό ψαριών για 120λιτρα φυτεμενεο το ενυδρείο δουλεύει 1 μισι χρονο τα ψαρια που εχει μεσα τωρα ειναι δυο σκαλαρια 3 νεον ( το καλοκαίρι πέθαναν πολλά λογο ζεστης) και 9γαριδες θα ηθελα να διώξω τα σκαλαρια και να κρατήσω τα νεον και να τα αυξησω και να εχω μονο νεον στο ενυδρείο αλλα μου φαινεται οτι θα ειναι βαρετο πειτε γνωμες..... ισως και καποια ποιο απαιτητικα ψαρια θα με ενδειφεραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Posted January 3, 2008 #2 Share Posted January 3, 2008 Ένα ενυδρείο με ένα μεγάλο κοπάδι νέον εμένα προσωπικά δεν μου είναι βαρετό. Μπορείς μαζί με τα νέον να βάλεις και κόρυ, και κανένα ζευγάρι ancistrus sp.3 ή οτοκηκλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ Posted January 4, 2008 Author #3 Share Posted January 4, 2008 εχεις δικαιο θα τα βγαλω ολα θα μεινουν οι γαριδες και τα νεον και θα προσθεσω και αλλα νεον και red cherry shrimp δεν εχουν προβλημα απο οτι θυμαμαι τα δυο ειδων γαριδων αυτα που εχω τωρα ειναι amano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts