nicky### Posted January 4, 2008 #1 Share Posted January 4, 2008 Μολις απεκτησα ενα μικρουτσικο ζευγαρακι Mikrogeophagus Ramirezi Albino,ειναι περιπου 1,5cm και ελπιζω να εχουμε πεσει μεσα στο φυλο γιατι ειναι πολυ μικρουτσικα και χωρις πολυ χρωμα. Τα εβαλα λοιπον σε ενα 30λιτρο με φιλτρο Tetra στρωμενο,το θερμοστατη στους 26 και υπαρχει μικρο χαλικακι σε φυσικο χρωμα περιπου 2cm. Θελω να παρω κανενα ευκολο φυτο για να εχουν κρυψωνα αλλα επειδη δεν εχω καθολου γνωσεις ουτε σε ονοματα αλλα ουτε σε φροντιδα τι θα μου προτινατε?Ισως καποια που επιπλεουν και καποιο που δε θελει φυτεμα αλλα δεσιμο σε καμια πετρουλα? PLEASE HELP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz Posted January 4, 2008 #2 Share Posted January 4, 2008 δοκιμασε με java moss.... σιγουρη επιτυχια,ακουασκειπινγκ,και ιδανικο για γονο ψαριων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas Posted January 4, 2008 #3 Share Posted January 4, 2008 για φυτακι πανω σε πετρα ή ξυλο καλη περιπτωση ειναι το Microsorium pteropus ή μια anubia πιστευω θα δημιουργησει καλες κρυψωνες και σκιερα μερη για τα ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky### Posted January 4, 2008 Author #4 Share Posted January 4, 2008 Ευχαριστω πολυ!!! Τα ειδα σε φωτο και φαινονται πολυ ωραια και ιδανικα.ΤHANKS GUYS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 Posted January 4, 2008 #5 Share Posted January 4, 2008 Και ανέβασε λιγο θερμοκρασία 26 είναι λίγο για ραμ 27-28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky### Posted January 4, 2008 Author #6 Share Posted January 4, 2008 ΟΚ το εβαλα στους 28.Διαβασα επισης οτι θελουν 5,5 ph ενω της βρυσης μου εχει 7 τι κανω? Να βαζω καποια αναλογια απιονισμενο με βρυσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 Posted January 4, 2008 #7 Share Posted January 4, 2008 οχι υπερβολές θα σου γεννήσουν και θα ειναι ευτυχισμένα σε 6.6-6,7 μην ξεχνας οτι ειναι αναπαραγωγής και οχι άγρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas Posted January 4, 2008 #8 Share Posted January 4, 2008 οχι υπερβολές θα σου γεννήσουν και θα ειναι ευτυχισμένα σε 6.6-6,7 μην ξεχνας οτι ειναι αναπαραγωγής και οχι άγρια εσυ ξερεις τιποτα απο αναπαραγωγες ram ...αν ναι ,μπορεις να μου πεις και εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 Posted January 4, 2008 #9 Share Posted January 4, 2008 Πας γυρεύοντας αλλα αύριο που θα έρθεις θα τα δεις με τα μάτια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky### Posted January 4, 2008 Author #10 Share Posted January 4, 2008 Τελικα να βαζω απιονισμενο και αν ναι ποσο? 5-10% ειναι καλα?Να μη βαζω και να το αφησω με 7ph? Δε νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts