Jump to content

Βοηθεια


dragonflies

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια,καταρχας θα ήθελα να σας πω ότι έχω ενα μικρό ενυδρίο 15 λτ εδω και ένα μήνα και τωρα σκεφτομαι να πάρω και 2ο 54 λτ.Θα ήθελα να ξέρω αν πρέπει να αλλάζεις το νερό σε ένα τόσο μεγάλο ενυδρίο και αν ναι καθε πότε και πως.Επίσης τι ψάρια μπορω να βάλω.Ακόμη διάβασa στο forum υπαρχουν φυτα αληθινα που τα βάζεις στο ενυδριο και μεγαλώνουν αντι για τα πλαστικά??Αν ναι που θα βρώ και θέλω επίσης να ρωτισω που υπάρχει ένα pet shop που να γνωριζει καποια πραγματα γιατι όπου και να έχω παει εχω καταλάβει ότι προσπαθούν μόνο να μου πουλήσουν και δεν εχουν ιδεα.

Ζητω την πολύτιμη βοηθεια σας

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

ειναι πολυ ομορφη η αισθηση ενος χομπιστα οταν αλλαζει ''κατηγορια'' και σκεφτεται να παει σε λιγο περισσοτερα λιτρα..!!!!

αγαπητη μας φιλη,να γνωριζεις οτι οσο πιο μεγαλο ειναι ενα ενυδρειο,τοσο λιγοτερη φροντιδα χρειαζεται και τοσο μας συγχωρει τυχον λαθακια που μπορει να κανουμε...

τωρα απο εκει και μετα,νερο αλλαζουμε περιπου 30% καθε βδομαδα,προσεχοντας να βαζουμε παντα και αντιχλωριο για το νερο που προσθετουμε.

τα αληθινα φυτα εχουν μονο θετικα να μας προσφερουν,αλλα προυποθετουν καποιον εξοπλισμο και καποιες γνωσεις για να μπορουμε να τα διατηρουμε σωστα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...