Jump to content

Botia και Δίσκοι


froso

Recommended Posts

Δισκάδες καλησπέρα,κ χρονια πολλά.Εχω γεμίσει σαλιγκάρια όλων των μεγεθών κ ποιοτήτων,αγόρασα botia sidthimunki αλλά μπρός στο πρόβλημα που έχω δε νομίζω οτι μπορουν κ πολλά πράγματα.Ξέρω οτι αυτοί που κάνουν καλή δουλειά ειναι οι Macracanthus αλλά φοβάμαι μηπως ενοχλούν τους δίσκους.Εχει δοκιμάσει κανείς σας να τους έχει μαζί? Να πάρω κοπαδάκι?το ενυδρείο είναι μεγάλο.Ευχαριστώ. :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Φρόσω τα Sidthimunki θεωρούνται τα καλύτερα για αυτήν την δουλειά και τα ποιό κατάληλα Botia για συγκατίκηση με δίσκους.

Πόσα Sidthimunki έχεις σε πόσα λίτρα και τί σαλιγκάρια έχεις?

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!Εχω τα Macracanthus στο ενυδρειο μου περι τα 3,5 χρονια και σε πληροφορω οτι δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.Ενημερωτικα εχω 4 ψαρακια.Αποψη μου λοιπον ειναι οτι μπορεις να τα βαλεις ανετα!!!!

Καλη Χρονια :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Αν τα σαλιγκάρια είναι τα Trumpet Snails μην περιμένεις και πολλά πράγματα από τα Botia αφού το κέλυφος σε αυτά είναι πολύ σκληρό και δεν μπορούν να το σπάσουν.

Link to comment
Share on other sites

Φρόσω Καλή Χρονιά!

κι εγώ έχω 2 Macracanthus στο ενυδρείο με τους δίσκους και θα έλεγα το αντίθετο :busted_cop: Οι δίσκοι κυνηγάνε τους clown παρά οι clown τους δίσκους. Ίσως να φταίνε τα πειραχτήρια μου !

Link to comment
Share on other sites

Husky jim έχω 5 sidthimynki στα 1οοολ,τα σαλιγκάρια ήρθαν μαζί με τα φυτά αν και τα καθαρισαμε κ νομίζαμε οτι ησυχάσαμε αλλά τη πατήσαμε.

nidal κάνουν μαζι οι κλόουν με τους sidthimhki μη τη πατησω και έχω προβλημα

Λεω να βάλω 5 κλοουν.Μόλις φάνε τα σαλιγκάρια λετε ν΄αρχίσουν να μασανε τα φυτά,έτσι μας είπε κάποιο μαγαζί,άν και δε θυμάμαι κατι τετοιο παλιά που είχα κλόουν.

istellas και τα δικάμου κουκλιά ειναι πειραχτηρια. :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...