Jump to content

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ


piranhas2

Recommended Posts

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΙΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Η ΝΤΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΑ?ΤΑ ΔΙΚΑ Μ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ :)

Link to comment
Share on other sites

τα πιρανχα δεν ειναι ετσι οπως νομιζουν οι παραπανω.δεν ειναι αιμοσταγεις δολοφονοι(τωρα αλλο να βαζεις ενα ψαρι για τροφη σε ενα ενυδρειο με πιρανια αλλα ειναι και παλι νευρικα,ο μονος τροπος να μειωσεις την νευρικοτητα ειναι να τα εχεις σε μεγαλο κοπαδι σε καλα φυτευμενο ενυδριο) αλλα νευρικα και ντροπαλα ψαρια,μερικοι νομιζουν πως αμα βαλουν χερι μεσα θα τους το φανε ολοκληρο και ετσι τα παιρωουν για να κανουν τους μαγκες.τα πιρανχα στο φυσικο τους περριβαλλον ειναι οι "καθαριστες" του βιοτοπου τους,κυνυγανε αρρωστα και γερικα ψαρια (τους ειναι πολυ πιο ευκολο),υγιει ψαρια σε σπανιες περιπτωσεις.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω! οπως κ να χει δεν παυουν να ειναι ψαρια τα οποια βρισκονται μακρια απο το φυσικο τους περιβαλλον κ θα πρεπει να κερδισεις την εμπιστοσυνη τους! θα πρεπει να βρισκονται σε ενα μεγαλο ενυδρειο το οποιο θα εχει αρκετες κρυψωνες και συνθηκες αμαζονιου (φυτα , ξυλα....). θα σας φανει χαζο αλλα αφου περασαν 100νταδες ψαρια απτα χερια μου κολησα στα πιρανχα γιαυτο το λογο. ηταν παντα <<καχυποπτα>> απεναντι μου. εχουν βλεμμα που σε καρφωνει στα ματια. δεν ειναι το ψαρι που θα τρεχει για να το ταϊσεις! αυτο πιστευω τα κανει ξεχωριστα. κ βεβαια ειναι ενα κοπαδιαστο ψαρι. ας μην κρυβομαστε πισω απο τη θεωρια 80 λιτρα ανα ψαρι. δυσκολα θα τους προσφερουμαι αυτο που πρεπει. αρα φιλε μου να μην σου φαινεται κ τοσο περιεργη η συμπεριφορα τους... παντως σαν λατρεις του ειδους θα κανουμε οτι μπορουμε.... :):helpjim: ας μην σας ζαλιζω αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Στο παραπάνω άρθρο διάβασε και τα σχόλια μου... :)

Link to comment
Share on other sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ :) ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΙΡΑΝΙΑ ΤΥΡΑΝΙΟΥΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ"ΚΛΟΥΒΙ"

Link to comment
Share on other sites

Κοιτάζοντας ακριβώς δίπλα μου το manueli μου στα 220 λίτρα του, να κάνει αμέριμνο βόλτες ύστερα από δυο δύσκολους μήνες θεραπείας και φροντίδας (δυστηχώς το υιοθέτησα αρκετά άρρωστο και χάρη στη βοήθεια του Δημήτρη και του Nidal το έφερα στα ίσα του, παιδία χίλια ευχαριστώ και λίγα είναι...) δεν το βλέπω σαν να είναι σε κλουβί (φυσικά το ίδιο ισχυεί και για τα υπόλοιπα ψάρια στα ενυδρεία μου).

Για να είμαστε μαζεμένοι σ' αυτό το φόρουμ και να ψαχνόμαστε συνέχεια, είτε μιλώντας από κοντά είτε δίνοντας βοήθεια μέσα απο το aquazone ή με οποιονδήποτε τρόπο σημαίνει οτι τα αγαπάμε και φροντίζουμε για τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης τους. Πιστεύω λοιπόν πως δεν τίθεται το παραμικρό ηθικό δίλημα περι κλουβιών κλπ.

Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολύ πιο έμπειρους απο εμάς που μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους μαζί μας...

Και ας συνεχίσουμε να κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε για τα ψαράκια μας (είτε είναι πιράνια ή όχι.)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...