sol73 Posted January 26, 2008 #1 Share Posted January 26, 2008 Καλσπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο hobby του ενυδρείου (περίπου τρεις μήνες). Είναι πολύ ευχάριστο που υπάρχει ένα site σαν το Aquazone και μπορεί οποιοσδήποτε να ενημερωθεί για το πανέμορφο, απο οτι διαπιστώνω σιγά σιγά, χόμπι του ενυδρείου. Το ονομά μου είναι Τάσος και μένω στο Περιστέρι. Το ενυδρείο μου είναι ένα 120 λίτρων με 1 Oranda, 1 BlackMoore, 1 Walkin, 1 Koi. Τα φυτά μου είναι Ανούμπιες, Echinodorus, Vallisnerea gigantea. Ελπίζω σε μελλοντική απόκτηση και δεύτερου ενυδρείου με τροπικά ψάρια. Και πιστεύω πως με την βοήθεια απο τα μέλη του Forum να τα καταφέρω. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak Posted January 26, 2008 #2 Share Posted January 26, 2008 Καλως Ορισες στην Παρέα μας Περιμενουμε αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas Posted January 27, 2008 #3 Share Posted January 27, 2008 καλως ορισες Τασο στην παρεα του ΑΖ καλη διασκεδαση σ'αυτο το υπεροχο ΗΟBBY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted January 27, 2008 #4 Share Posted January 27, 2008 Καλώς όρισες στο forum μας, αγαπητέ Τάσο! Με την πρώτη ευκαιρία, κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείου σου, στην ανάλογη κατηγορία. Καλή επιτυχία στα μελλοντικά σου σχέδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous Posted January 27, 2008 #5 Share Posted January 27, 2008 Καλώς όρισες Τάσο στο ΑΖ...!!! Προχώρα για 2ο ενυδρείο και εμείς είμαστε δίπλα σου! Πού περίπου στο Περιστέρι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman Posted January 31, 2008 #6 Share Posted January 31, 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts