sailwin Posted February 1, 2008 #1 Share Posted February 1, 2008 Καλησπέρα κι από μένα λοιπόν. Είμαι καινούργιος σε αυτά τα μέρη. Τα Χριστούγεννα πήρα σαν Δώρο ένα ενυδρείο και δεν σας κρύβω ότι είμαι κατά ενθουσιασμένος ,παρ όλο που η ζωή και η ασχολίες μου δεν έχουν καμία σχέση με ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota Posted February 1, 2008 #2 Share Posted February 1, 2008 Καλησπέρα κι από μένα λοιπόν. Είμαι καινούργιος σε αυτά τα μέρη. Τα Χριστούγεννα πήρα σαν Δώρο ένα ενυδρείο και δεν σας κρύβω ότι είμαι κατά ενθουσιασμένος ,παρ όλο που η ζωή και η ασχολίες μου δεν έχουν καμία σχέση με ψάρια. Καλησπερα φιλε,και εγω καινουργειος ειμαι καλωσορισες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle Posted February 1, 2008 #3 Share Posted February 1, 2008 (edited) Kαλώς ήρθες! Στα άρθρα του φόρουμ θα βρείς ότι χρειάζεσαι για να πάρεις μια ιδέα για τις πρώτες αγορές που πρέπει να κάνεις αλλά και για την καλύτερη επιλογή και φροντίδα των ψαριών και φυτών που τελικά θα φιλοξενήσεις. Βασικοι κανόνες: ρώτα πολύ - διάβασε περισσότερο - μην βιάζεσαι καθόλου Edited February 1, 2008 by viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous Posted February 1, 2008 #4 Share Posted February 1, 2008 Καλώς όρισες στο ΑΖ sailwin...!!! Η μόνη μου σχέση με ψάρια -πριν τα ενυδρεία- ήταν ψητά ή τηγανητά στο πιάτο μου...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted February 2, 2008 #5 Share Posted February 2, 2008 Καλώς όρισες στο Forum μας, αγαπητέ sailwin! Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman Posted February 5, 2008 #6 Share Posted February 5, 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts