Jump to content

Απρόσκλητοι επισκέπτες


Vega

Recommended Posts

Γεια χαρά

Θα ήταν χρήσιμο αν μπορούσε να δημιουργηθεί ένας κατάλογος (με φωτογραφίες) από τα έμπειρα μέλη και να περιλαμβάνει διάφορα πλασματάκια που ζουν «απρόσκλητα» σε διάφορα σημεία του ενυδρείου μας και ποια απ ό αυτά είναι τα «καλά» ποια τα «κακά» καθώς και τρόπος αντιμετώπισης τους.

Link to comment
Share on other sites

Η ιδέα σου είναι πολύ καλή, αλλά νομίζω πως θέλει πολύ δουλειά για ολοκληρωθεί κάτι τέτοιο από ένα ή και περισσότερα άτομα.

Τέτοια δεδομένα, υπάρχουν σε ξένες ιστοσελίδες, που αυτή τη στιγμή δεν είμαι εύκαιρος να τις αναφέρω. Αν έχει κάποιος άλλος παραπομπή, ας την αναφέρει εδώ.

Με την ευκαιρία αυτή, θα μπορούσαμε κατά καιρούς, να δημοσιεύουμε εδώ φωτογραφίες διάφορων οργανισμών, που κάνουν απρόσκλητα την εμφάνισή τους στα φυσικά συστήματά μας και να τα σχολιάζουμε. Έτσι θα αποκτήσουμε μια βάση δεδομένων, που αργότερα θα μπορέσουμε να την αξιοποιήσουμε, συγκεντρωτικά.

Σε διάφορες δημοσιεύσεις του forum μας, κατά καιρούς, έχουν ήδη δημοσιευτεί τέτοια θέματα και φωτογραφίες.

Θα παρακαλούσα όσους τα θυμούνται ή τα βρίσκουν κατά τις αναζητήσεις τους, να τα αναφέρουν εδώ με παραπομπή (link), ώστε να γίνεται μεταφορά.

Link to comment
Share on other sites

Εδω υπαρχουν επισης πολλα ειδη για αναγνωριση... Οι περισσοτερες κατηγοριες δεν ειναι για λαθρεπιβατες του βραχου αλλα και για αυτα θα βρειτε σιγουρα πολλες πληροφοριες...

http://www.melevsreef.com/id/

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...