Jump to content

Καλως σας βρήκα κυρίες/οι


octap

Recommended Posts

Με λένε Παναγιώτη (28) και πρόσφατα αποφάσισα ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ασχοληθώ με κάτι που με γοήτευε πάντα.

Πριν λίγους μήνες μετακόμισα σε δικό μου σπίτι και ο διαθέσιμος χώρος πλέον είναι πάρα πολύς για να τοποθετήσω ένα ενυδρείο στο σαλόνι μου, που ακόμα δείχνει αρκετά άδειο θα έλεγα.

Διαβάζω εδώ και αρκετές ημέρες στο ίντερνετ διάφορα άρθρα και συζητήσεις γύρω από το θέμα, προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη για το τι θα ήταν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική, στις συνήθειες αλλά κυρίως στο χρόνο που θα μπορώ να διαθέσω για την συντήρησή του.

Λεφτά πολλά δεν υπάρχουν για τρελές αγορές, και αυτό είναι κάτι που "φρενάρει" τα θέλω μου.

Σκέφτομαι πως το πιο λογικό είναι να ξεκινήσω με κάτι σχετικά μικρό 100-180 λίτρα με το οποίο θα μάθω και θα δω αν είμαι ...άξιος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις, και αργότερα, μετά από αρκετό καιρό να προχωρήσω σε κάτι πιο σοβαρό ίσως.

Απο την άλλη, υπάρχει η σκέψη να πάρω κατευθείαν ενυδρείο 200-400 λίτρα αφού με κάτι τέτοιο θα μπορώ να κάνω οτιδήποτε θέλω στο μέλλον (απο γλυκο σε αλάτι κτλ), καθώς επίσης έτσι θα γλιτώσω ίσως από "άσκοπα" έξοδα τώρα αφού ότι παίρνω τώρα θα ξέρω ότι θα το κρατήσω για καιρό.

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να δώσω 600+ για καινούργιο εξοπλισμό αλλά μπορώ να δώσω μέχρι 400 το πολύ για αγορά μεταχειρισμένων. Προσπαθώ να μην βιαστώ και να περιμένω κάποια καλή ευκαιρία αλλά....εδώ και 2 εβδομάδες το όλο θέμα μου έχει γίνει εμμονή....

Πέρα απο όλα αυτά, ασχολούμαι και με τα αυτοκίνητα γενικότερα και ειδικότερα με το μικρό διαβολάκι μου ένα Mitsubishi colt CZT. Στην υπογραφή μου έχω ένα bannerάκι με το club-forum που ξεκίνησα εδώ και 5 μήνες το οποίο και μου κλέβει αρκετό απο τον ελεύθερο χρόνο μου. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω ότι όλοι είστε ευπρόσδεκτοι στο club μας COLTPOWER.GR.

(ελπίζω το banner να μην είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum εδώ, αν είναι ενημερώστε με να το βγάλω)

Χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε άτομα με τρομερή αγάπη και μεράκι για αυτό το ....χόμπι και τα συγχαρητήρια μου σε όσους έστησαν και διατηρούν αυτόν το τόσο φιλικό ιστότοπο, το aquazone.gr

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες φίλε στο φόρουμ και όταν αποφασίσεις να στήσεις το ενυδρείο σου εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες αγαπητέ Παναγιώτη, στο forum μας!

Πιστεύω να πραγματοποιήσεις σύντομα τα ενυδρειακά σου σχέδια.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες Παναγιώτη στο ΑΖ...!!! :thumbup:

Το γεγονός ότι το ψάχνεις πριν...πεινάσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις! Για το θέμα του ενυδρείου προτείνω (αν έχεις το χώρο και το χρήμα) να πας κατευθείαν στο μεγαλύτερο! Περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη ''ανοχή'' στα λάθη! :D

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...