Jump to content

Aquarium Pharmaceuticals Electro-Right


Recommended Posts

Γενικά

Συστήματα αντίστροφης όσμωσης με απιονιστή, παράγουν νερό το οποίο δεν περιέχει καθόλου ηλεκτρολύτες και ιχνοστοιχεία. Το απιονισμένο νερό είναι πολύ "καθαρό" για τα ψάρια του ενυδρείου. Το προϊόν αυτό προσθέτει τη σωστή ποσότητα ηλεκτρολυτών και ιχνοστοιχείων συμπεριλαμβανομένου καλίου, μαγνησίου, χλωρίου, νατρίου, ασβεστίου, θείου, σιδήρου, βαναδίου, τιτανίου, στροντίου και μαγγανίου, στο απιονισμένο νερό. Αυτά τα ιχνοστοιχεία είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία των βράγχιων των ψαριών, τη ρύθμιση του pH του αίματος των ψαριών, την απορρόφηση οξυγόνου και άλλες λειτουργίες του μεταβολισμού των ψαριών.

Χρησιμοποιήστε πρώτα το προϊόν αυτό για να προσθέσετε τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία και στη συνέχεια το "pH Αdjuster" για να ρυθμίσετε το pH στα επιθυμητά απίπεδα.

ΔΕΝ περιέχει φωσφωρικά.

Οδηγίες χρήσης

Κοινωνικά ενυδρεία γλυκού νερού

Για κοινωνικά ενυδρεία γλυκού νερού με τιμές pH 7.0 και γενική σκληρότητα 60 ppm (GH=3.3odH), προσθέστε πρώτα 20 ml "Electro-Right" και στη συνέχεια 10 ml "pH Adjuster" για κάθε 37.8 λίτρα απιονισμένου νερού. Όταν κάνετε αλλαγές νερού, χρησιμοποιήστε 2 ml (40 σταγόνες) "Electro-Right" και 1 ml (20 σταγόνες) "pH Adjuster" για κάθε 3.78 λίτρα νερού.

Ενυδρεία με δίσκους

Για όξινο νερό τύπου Αμαζονίου για ψάρια όπως δίσκοι, σκαλάρια, tetra και όλα τα υπόλοιπα ψάρια όπου ζουν σε τιμές pH γύρω στο 5.8, αγωγιμότητα της τάξης των 90μS (60 ppm TDS), και γενικής σκληρότητας 30 ppm (GH=1.7odH) προσθέστε 10 ml "Electro-Right" για κάθε 37.8 λίτρα απιονισμένου νερού. Μπορεί στη συνέχεια να προστεθεί "pH Adjuster" αν θέλουμε να ανεβάσουμε την τιμή του pH. Όταν κάνετε αλλαγές νερού, χρησιμοποιήστε 1.5 ml (30 σταγόνες) "Electro-Right" για κάθε 3.78 λίτρα νερού.

Σύνθεση

Ιχνοστοιχεία καλίου, μαγνησίου, χλωρίου, νατρίου, ασβεστίου, θείου, σιδήρου, βαναδίου, τιτανίου, στροντίου και μαγγανίου

post-190-1136603571_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...