Jump to content

Ερευνα αγορας φωτογραφικης μηχανης


Recommended Posts

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με τις 2 παρακατω φωτογραφικες μηχανες. Τα χρηματα που διαθετω για αγορα φωτογραφικης μηχανης ειναι κοντα στα 450 με 500 και το πολυ αλλα 200 για εναν καλο φακο. Επειδη εχω Germanos Magna η αγορα θα γινει σε ενα απο τα καταστηματα του Γερμανου. Σας στελνω το link για να δειτε και τις φωτο. Περιμενω απαντησεις γιατι η αγορα θα γινει μεχρι την Παρασκευη.

Το Link και οι φωτογραφικες μηχανες που ενδιαφερομαι ειναι Olympus E400 double kit ή Olympus 400 kit

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αγαπητέ φίλε, το ξέρω ότι έκανες λόγο για Olympus, αλλά θα ήθελα να σε πείσω για την Nikon D60 με τον 18-55 VR. Κατά την προσωπική μου κρίση είναι καλύτερα σε απόδοση, με καλύτερα οπτικά και πολύ καλό σύστημα VR (μείωση κραδασμών). Όχι πως η Olympus είναι κακή μηχανή, απλά θεωρώ τη Nikon πιο σίγουρη σε διάφορα ζητήματα. Η διαφορά σε τιμή απ'οτι βλέπω είναι μικρή. Να προσθέσω ότι με τη Nikon θα μπορείς μελλοντικά να διαλέξεις και φακούς άλλων εταιριών όπως Sigma-Tamron κλπ, που συχνά είναι πολύ φτηνότεροι. Τέλος αν αυτό σε βοηθά, θα σου αναφέρω πως έχω κατά καιρούς δοκιμάσει τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς (λόγω επαγγέματος), όπως και τα παραπάνω, άρα δεν είναι τελείως υποκειμενική η γνώμη μου. Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν "κακές" μηχανές, οπότε ότι και να αποφασίσεις δεν θα χάσεις :wub:

Link to comment
Share on other sites

:S μια μερα νωριτερα να μυ το ελεγες θα ειχα προλαβει.Εχθες την αγορασα τελικ.Ειμαι ευχαριστημενος αλλα πρεπει να μαθω να την δουλευω γιατι πρωτη φορα εχω μηχανη στα χερια μου.Ευχαριστω πολυ ομως

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...