piramaniac Posted April 8, 2008 #1 Share Posted April 8, 2008 καλυσπερα σε ολλους!!!!! εχω προβλημα......για αρχη πηρα 4 red 1cm. τα ειχα σε 10λτρ το πολυ για 2 μερες (μεχρι να πουλησω το αλλο για να τα βαλω στα 60λτρ)τραμπα..... το ενα παει το ρουφηξε το φιλτρο παω και παιρνω αλλα 2 συνολο 5. ενω τα εχω βαλει κ τα 5 στα 60λτρ. μερα παρα μερα τρωγετε κ απο 1. τωρα εχω 3 τι να κανω για να επιζησουν thanks....σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac Posted April 8, 2008 Author #2 Share Posted April 8, 2008 εννοειται πως θα πανε σε μεγαλυτερο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted April 8, 2008 #3 Share Posted April 8, 2008 εννοειται πως θα πανε σε μεγαλυτερο ενυδρειο Πότε όμως θα πάνε?????????? Σε 10 λίτρα δεν πρόκειτε να κάνεις τίποτα....... Οι ανάγκες των συγκεκριμένω ψαριών είναι τέτοιες που από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.....Οπότε καλό θα ήταν να δώσεις τα ψάρια πίσω να σκεφτείς τι θέλεις και έπειτα να πράξεις Σωστά όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS Posted April 8, 2008 #4 Share Posted April 8, 2008 Πότε όμως θα πάνε?????????? Σε 10 λίτρα δεν πρόκειτε να κάνεις τίποτα....... Οι ανάγκες των συγκεκριμένω ψαριών είναι τέτοιες που από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.....Οπότε καλό θα ήταν να δώσεις τα ψάρια πίσω να σκεφτείς τι θέλεις και έπειτα να πράξεις Σωστά όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac Posted April 8, 2008 Author #5 Share Posted April 8, 2008 δεν καταλαβες καλα ρε πετρο σε 60 ειναι οχι σε 10. σε 10 ηταν οτον τα πηρα για 2 μερες... γιατι το 60 ηταν πιασμενο απο το αλο red 12cm(μεχρι να το πουλησω) σημερα κιολας παραγειλα ενα 260 για τα τρια red που απεμειναν,Σε δυο μερες θα ειναι στο σπιτι μου ετοιμο (πρωτα ο θεος) thanks πανος.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS Posted April 8, 2008 #6 Share Posted April 8, 2008 στο μέλον θα χρειαστείς μεγαλύτερο ενυδρείο...400λτ περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 Posted April 8, 2008 #7 Share Posted April 8, 2008 ειναι ολα στο ιδιο μεγεθος? μηπως αυτο που φαγωθηκε ηταν αρρωστο ή στρεσαρισμενο απο τις αλλαγες περιβαλοντος? τι τα ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac Posted April 9, 2008 Author #8 Share Posted April 9, 2008 το ενα ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο τα αλλα 2 τα ταιζω sticks της tetra, φυλαρακια, γαριδες, καρδια βοδινου τα ταιζω σε τακτικα διαστηματα 5φορες την μερα με αρκετη τροφη....(πλεον)για να μην εχω και αλλη απωλεια αυτα τα 3 που απεμειναν τα βλεπω πολυ ομαδικα (δεν κρυβεται κανενα) thanks......σε ολους πανος........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 Posted April 9, 2008 #9 Share Posted April 9, 2008 αυτο που ειναι πιο μεγαλο ισως ειναι κ πιο επιθετικο κ δημιουργει προβλημα. απο την αλλη θα σου προτεινα να τα ταιζεις κομματακια απο ψαρι κατεψυγμενο. ετσι σταματουν να επιζητουν το κρεας απο τα αλλα ψαρια. κ σιγα σιγα θα σταματησεις να βλεπεις φαγωμενα πτερυγια κ ουρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 Posted April 9, 2008 #10 Share Posted April 9, 2008 κ επισης καλο θα ειναι να μην ταιζεις συχνα καρδια ή αλλα κοκκινα κρεατα. κ απο ψαρι επισης ασπρο κ απαχο κρεας για το καλο κ των ψαριων κ του ενυδρεου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac Posted April 9, 2008 Author #11 Share Posted April 9, 2008 σε ευχαριστω ρε Αντωνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts