tags 11 Posted April 14, 2008 #1 Share Posted April 14, 2008 βρήκα στο ebay αυτά τα ωραία ψαράκια που είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν! εγώ αγόρασα τον pleco τον δίσκο και είναι κουκλάκια, και παραδώσει σε 4-5 ημέρες. model__fish.doc υ.γ είναι μινιατούρες - μικρά στο μέγεθος και την συσκευασία της σοκολάτας kinder αυγό Βάζοντας στο www.ebay.com στο search :(Furuta Detailed Miniature 7 - Royal Pleco Catfish) θα βρείτε τον pleco και από εκεί θα μπείτε στο Visit seller's Store:(pictorial place) θα βρείτε και τα υπόλοιπα ψαράκια καλά ψώνια Link to post Share on other sites
venom 5 Posted April 14, 2008 #2 Share Posted April 14, 2008 βρήκα στο ebay αυτά τα ωραία ψαράκια που είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν! εγώ αγόρασα τον pleco τον δίσκο και είναι κουκλάκια, και παραδώσει σε 4-5 ημέρες. model__fish.doc υ.γ είναι μινιατούρες - μικρά στο μέγεθος και την συσκευασία της σοκολάτας kinder αυγό Βάζοντας στο www.ebay.com στο search :(Furuta Detailed Miniature 7 - Royal Pleco Catfish) θα βρείτε τον pleco και από εκεί θα μπείτε στο Visit seller's Store:(pictorial place) θα βρείτε και τα υπόλοιπα ψαράκια καλά ψώνια Μαλλον θα "χτυπησω" μερικα Link to post Share on other sites
Recommended Posts