Jump to content

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ Η ΥΓΡΑ+ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΥΤΩΝ


iliasf

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ CARREFOUR ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΦΥΤΑ.Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ 1 ΛΑΜΠΑ 25W SERRA PLANT.ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ(ANUBIA,VALLISNERIA RUBRA,CRYPTOCORYNEW WENDTII,ELODEA DENSA KAI ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ KAI ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ SERRA FLORE PLUS KAI FLORENETTE A.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ CO2 KAI TI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΑΜΠΛΕΤΑ Η ΥΓΡΟ?ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΥΤΩΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

post-248-1138230023_thumb.jpg

post-248-1138230097_thumb.jpg

post-248-1138230162_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - iliasf
Link to comment
Share on other sites

Η επιλογή ταμπλέτες ή και υγρά λιπάσματα εξαρτάται από τις απαιτήσεις των φυτών που έχεις. Ορισμένα φυτά τρέφονται περισσότερο από τις ρίζες ενώ άλλα από τα φύλλα. Για τα δικά σου φυτά νομίζω ότι αρκεί ένα γενικής φύσεως υγρό λίπασμα και ίσως κάθε μήνα μία από τις ταμπλέτες της Sera για την/τις κρυπτοκορίνα/ες.

Διοξείδιο δεν είναι απαραίτητο να βάλεις, θα τα καταφέρουν πολύ καλά και χωρίς αυτό. Αν αποφασίσεις να βάλεις κάποια δυσκολότερα φυτά αργότερα, εκτός από το CO2 καλό θα ήταν να προσθέσεις και μία λάμπα.

Link to comment
Share on other sites

Το μεσαιο φυτο ειναι Samolus Valerandi

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...