antonis_p Posted May 11, 2008 #1 Share Posted May 11, 2008 Το ψαράκι των εικόνων είναι από το πρωί στην ίδια θέση. Τα πάνω πτερύγια είναι φαγωμένα (νομίζω πως όχι από τους συγκατοίκους chuna, molly, cory). Επίσης τα μάτια του έχουν μπει προς τα μέσα και το σώμα του είναι σαν να έχει συμπιεστεί... Ph 6,5 NO2 0 NO3 15 Προληπτικά έχω βάλει melafix. Καμμία άποψη μήπως και το σώσουμε; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle Posted May 11, 2008 #2 Share Posted May 11, 2008 Πόσο καιρό είναι έτσι? κάποια παλιότερα συμπτώματα? έτρωγε κανονικά? ποιές τροφές ταίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis_p Posted May 11, 2008 Author #3 Share Posted May 11, 2008 Σήμερα το πρόσεξα και λογικά άντε να είναι έτσι από εχθές το απόγευμα. Μέχρι εχθές έτρωγε κανονικά, σήμερα ελάχιστα. Τροφές έχω 4 σε φυλλαράκι (tetra, omega one, flora, dennerle) που βάζω 2 φορές την ημέρα διαδοχικά, pellets tetra και βάζω καμμία ταμπλέτα sera για βυθόψαρα. Πάντως το ίδιο πράγμα είχε πάθει και ένα cory sterbai πριν κάτι μήνες και σε δύο μέρες πέθανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle Posted May 11, 2008 #4 Share Posted May 11, 2008 κοίτε εμένα για βακτηριακή πρισβολή λόγω τραυματισμού και στρες μου κάνει, δοκίμασε μπάνιο σε ένα δοχείο με sera bactopur direct στην αναγραφόμενη δόση για 30 λεπτά (σε 10 λίτρα νερού σε έναν κουβά πχ) σε εμένα είχε άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά πρόσεξε να μην πέσει η θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Posted May 12, 2008 #5 Share Posted May 12, 2008 κοίτε εμένα για βακτηριακή πρισβολή λόγω τραυματισμού και στρες μου κάνει, δοκίμασε μπάνιο σε ένα δοχείο με sera bactopur direct στην αναγραφόμενη δόση για 30 λεπτά (σε 10 λίτρα νερού σε έναν κουβά πχ) σε εμένα είχε άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά πρόσεξε να μην πέσει η θερμοκρασία. Aπο τη στιγμή που κάνουμε μπάνιο μπορουμε και λίγο ποιο υψηλή δόση να βάλουμε . Τ α λιτρα αν σε ταλαιπωρούν να είναι 10 μπορείς και λιγότερα 2-3-5 όσο σε βολεύει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts