Jump to content

YΔΡΟΠΟΛΗ


Recommended Posts

φοβεροοοοοοοο

φιλε ηλια ειναι τρελοι αυτοι οι αραβες............

αν καταλαβα καλα μιλαμε για ξενοδοχειο στο dubai.υπαρχει μεγαλη αναπτυξη στην περιοχη εκει της ερημου...μελοντικα σχεδια τους επισης ειναι και μια πολη μεσα στην θαλασσα σε σχημα φοινικα,διδυμοι πυργοι ψηλοτεροι των αμερικανων και μην ξεχναμε τα ειδη υπαρχων ξενοδοχεια burj al arab και jumeirah beach hotel.......... :D:D:D:D:D:hysterical::hysterical:

Έγινε επεξεργασία - PPAP
Link to comment
Share on other sites

Θα είναι το όνειρο κάθε χομπίστα να ζήσει μια βραδυά σε αυτό το ξενοδοχείο.

Link to comment
Share on other sites

να πω εντελως ενημερωτικα οτι και στο burj al arab υπαρχουν τρεις οροφοι υπογειοι με τζαμι και θεα φυσικα την θαλασσα αλλα το δωματιακι(δωματιαρα τελοσπαντων) στοιχιζει 3000 ευρωπουλακια την βραδια.κατι αναλογο θα ισχυει και στο αλλο..ειναι πολλα τα λεφτα αρη

Link to comment
Share on other sites

Kαι στο Jumeirah είχαν σχέδια να φτειάξουν underwater cafe την τελευταία φορά που ήμουν εκεί. Κατά τη γνώμη μου πάντως το ξενοδοχείο αυτό είναι μάλλον υπερβολικά διαφημισμένο και εκτιμημένο γι' αυτό που προσφέρει. Κατ' ουσία είναι αντίγραφο τών ξενοδοχείων του Las Vegas. Τό μόνο εντυπωσιακό (εκτός από το σχήμα του) είναι η είσοδος, γιατί είναι πολυόροφο και βλέπεις από το κεντρικό σαλόνι όλη την άποψη προς τα πάνω. Η δε θάλασσα χάλια ... τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ εκεί σα γιαούρτι ήταν από το χώμα που σήκωνε.

Γιά αποφυγή παρεξηγήσεων να προσθέσω ότι προσωπικά προτιμώ μέρη με στυλ και παράδοση - αυτού του είδους οι κατασκευές που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις βασιζόμενες απλά σε τεράστιο μέγεθος και ιμιτατιόν διακόσμηση δε με συγκινούν καθόλου.

Όσο για την κλασσική αραβική φιλοξενία, να πώ ότι μας προειδοποιήσαν να μη γυρίζουμε Σαβατόβραδο μόνες έξω από το ξενοδοχείο γιατί αν ζητήσει Άραβας να μπείς στο αυτοκίνητό του και αρνηθείς έχει δικαίωμα να σε σκοτώσει. Α΄ναι, να προσθέσω ότι οι νόμοι εκεί είναι λίγο ... πρωτόγονοι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...