ReBeLoS Posted August 11, 2008 #1 Share Posted August 11, 2008 Μιας και δεν ηξερα σε ποια κατηγορια θα μπορουσα να ανεβασω καποιες υποβρυχιες φωτος που τραβηξα ωστε να τις δειτε το κανω εδω. Αν κρινουν οι mods οτι το θεμα αυτο ανηκει σε αλλη κατηγορια ας το μεταφερουν. Τοπος φωτογραφισης : Χαλκιδικη Μηχανη : Olympus ΥΓ. ΝΑ τονισω οτι η φωτογραφιση κατω απο το νερο ειναι μια εξαιρετικα δυσκολη υποθεση μιας και αιωρεισαι και δεν υπαρχει σταθεροτητα αλλα παρολα αυτα πιστευω οτι τα πηγα αρκετα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 Posted August 11, 2008 #2 Share Posted August 11, 2008 Συγχαρητηρια. Πολυ ωραιο το μεσωγειακο σου ενυδρειο. Το κρατας σε αψογη κατασταση με νορμαλ ιχθυοφορτωση και το στησιμο του ειναι πολυ φυσικο. Ποσα λιτρα ειναι? Μπραβο, μια χαρα φωτος ειναι, εγω τις απολαυσα. Ευχομαι αν σου αρεσει το "σπορ" να αποκτησεις και ακομα καλυτερο εξοπλισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom Posted August 11, 2008 #3 Share Posted August 11, 2008 πολυ ομορφες φωτος και καθαρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS Posted August 11, 2008 Author #4 Share Posted August 11, 2008 (edited) To σπορ μου αρεσει και πολυ μαλιστα αλλα για τον κυριως φωτογραφικο μου εξοπλισμο αν θελησω να τον "βουτηξω" στην θαλασσα θα πρεπει να βαλω πολυ βαθεια το χερι στην τσεπη μιας και για DSLR μηχανες οι underwater θηκες κοστολογουνται με 4ψηφιο αριθμο και απευθυνονται σε δυτες περισοτερο μιας και ειναι για πολυ μεγαλυτερα βαθη απο τα 2μ που παω εγω... ΥΓ. Ειναι πολλα τα λιτρα delta66... Παρα πολλα... Edited August 11, 2008 by ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS Posted August 11, 2008 Author #5 Share Posted August 11, 2008 πολυ ομορφες φωτος και καθαρες.... Σε ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heopas Posted August 11, 2008 #6 Share Posted August 11, 2008 μπραβο καταπληκτικες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinamar Posted August 12, 2008 #7 Share Posted August 12, 2008 Οι φωτογραφίες σου είναι πάρα πολύ ωραίες. Αν τις περάσεις ένα φωτοσοπάκι (δεν ξέρω αν γνωρίζεις το πρόγραμμα αυτό εσύ ή κάποιος γνωστός σου) θα δείξουν πιο επαγγελματικές. Και οι καλύτεροι φωτογράφοι χρησιμοποιούν το photoshop για να "φινίρουν" το αποτέλεσμα, δεν είναι ντροπή Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust Posted August 12, 2008 #8 Share Posted August 12, 2008 πολυ ομορφες οι φωτογραφιες Νικο!!!!τελικα η μηχανη ειναι σουπερ!!!με βλεπω και μενα σιγα σιγα για μια...κριμα που την δεν ειχα οταν ειχα παει Μαυρικιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS Posted August 12, 2008 Author #9 Share Posted August 12, 2008 μπραβο καταπληκτικες φωτο θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS Posted August 12, 2008 Author #10 Share Posted August 12, 2008 Οι φωτογραφίες σου είναι πάρα πολύ ωραίες. Αν τις περάσεις ένα φωτοσοπάκι (δεν ξέρω αν γνωρίζεις το πρόγραμμα αυτό εσύ ή κάποιος γνωστός σου) θα δείξουν πιο επαγγελματικές. Και οι καλύτεροι φωτογράφοι χρησιμοποιούν το photoshop για να "φινίρουν" το αποτέλεσμα, δεν είναι ντροπή Το προγραμμα το γνωριζω και το εχω χρησιμοποιησει στις παραπανω φωτος μονο για ενα φιλτρακι του το οποιο τσιμπαει λιγο το sharpness. Δεν θεωρω οτι χρειαζεται παραπανω πειραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS Posted August 12, 2008 Author #11 Share Posted August 12, 2008 πολυ ομορφες οι φωτογραφιες Νικο!!!!τελικα η μηχανη ειναι σουπερ!!!με βλεπω και μενα σιγα σιγα για μια...κριμα που την δεν ειχα οταν ειχα παει Μαυρικιο..... ΝΑ παρεις Βασιλη. Και εγω ειχα ενδοιασμους αλλα μετα την πρωτη φωτο κατω απο το νερο τα ξεχασα ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts