Jump to content

Μικρα Λευκα Σκουλικακια- Η Επιστροφη!!!


Recommended Posts

Λοιπον το ενυδρειο(25λτ) αυτο το ειχα στο εξοχικο μου και δουλευε μια χαρα για 25 μερες, και ηταν στρωμενο. Αφου εφυγα απο εκει το εφερα στην αθηνα,(πριν 3 μερες) εβαλα 20 λτ νερο σε μια λεκανη εβαλα το αντιχλωριο, το αφισα καμια ωρα και γεμισα το ενυδρειο με αυτο, για να μην πεθανουν τα βακτιρια, μπηκε και ο μονομαχος μεσα μαζι με την Ανουβια και ολα καλα. Μεχρι χθες οπου εμφανιστικαν λευκα σκουλικακια στο τζαμι, ετσι μου ειπαν να το πλυνω, εβγαλα τον ψαρακα, αδειασα το νερο εβγαλα τα φιλτρα και του εριξα ενα γερο πλυσιμο με το λαστιχο, την αμμο(η οποια ηταν οντως πολθ βρομικη) και τα τζαμια... Ολα καλα, ξανα κανω το ιδιο με το νερο το γεμιζω, η θερμοκρασια στους 26 ολο το βραδυ και το πρωι βλεπω παλι σκουλικακια!!! Ευτυχως πιο λιγα !!!! Τι να κανω ? Εχω ενα σακι αμμο που περισσεψε απο το 125... Να την πλυνω και να βαλω αυτη ? :buttrock: Ευχαριστωωω !!!!

Link to comment
Share on other sites

Άν μιλάμε για Planaria τότε η καθαρότητα του ενυδρείου είναι η μόνη λύση, σε συνδιασμό με το 'μετρημένο' ταΐσμα. :buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την συμβουλη.. Αν και σημερα, πριν απο λιγο βασικα γυρισα, ειχα παει στον Υδατινο Κοσμο στον Πειραια και ρωτησα τον κυριο που ειχε το μαγαζι και μου ειπε οτι αν δεν θελω τα σκουλικακια γιατι δεν πειραζουν τα ψαρια, να παρω ψαρακια που εχουν μικρα στοματα σαν τα Τετρα.. Ετσι αγορασα 4 Black Tetra και οντως με το που μπηκαν τα τσακισαν !!!!! Δεν εχει μεινει σχεδον κανενα πανω στα τζαμια!!! :buttrock: Οποτε τωρα ειναι ολα μια χαρα.. και ο μονομαχος μου δεν κυνηγαει τα τετρα ^_^

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...