Jump to content

20λιτρο ενυδρείο


afro28

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους,

επειδή πρόσφατα απέκτησα ένα νέο 30-λιτρο ενυδρείο για να μεταφέρω τα ψαράκια μου, έμεινε άδειο το προηγούμενο ενυδρείο των 20 λίτρων. Θα ήθελα να ρωτήσω, τα γκάπι ή οι αρλεκίνοι σε πόσο μεγάλο ενυδρείο μπορούν να μπούν? Μπορώ να βάλω μερικά στο 20-λιτρο?

Ευχαριστώ, Αφροδίτη

Link to comment
Share on other sites

Τα 50 λίτρα είναι για τα κοπαδόψαρα ότι μια γκαρσονιέρα για εσένα... θα ζήσουν αλλά δεν θα το χαρούν, στα 20 και τα 30 λίτρα θα είναι 7 "νομά σ' ενα δομά" (και καλό είναι αυτά τα ψάρια να είναι το ελλάαααχιστο από 6 και ιδανικά 10+) οπότε αν και κάποιοι ισχυρίζονται οτι "χωράνε", απλά δεν είναι αξιοπρεπές και θα το εκφράζουν με αρρώστιες και δυσφορία.

Ένα ενυδρειάκι 60 λίτρων με 60 πόντους μήκος θα κάνει κάποια καλύτερη δουλειά αλλά μιάς και το έχω δοκιμάσει και αυτό 6 χρόνια με διαφορετικά κοπαδόψαρα (ροδόστομους, νέον, αρλεκίνους, γκάπυ και ροδόστομους-ανά 2 είδη) έχω να σου πω οτι αν ξανααέβαζα κοπαδόψαρα, θα τα έβαζα σε ενυδρείο πάνω από 100 λίτρα για να τα χαρώ. :unsure:

Εύχομαι να πάρεις τη σωστή απόφαση... :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Ο viciouscircle σου ειπε τι πρεπει να κανεις για τα κοπαδόψαρα , τωρα για το ενυδρείο των 20 λίτρων μπορεις να βαλεις ενα μονομαχο ! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...