Jump to content

χαιρετισματα απο λαρισα


aulonocara

Recommended Posts

καλημερα σε ολους

επιτρεψτε μου ταπεινα να σας μιλήσω για μένα

καταρχήν ασχολουμαι σαν χομπιστας 6- 7 χρονια

2 ενυδρεία

1 )385λτ μιξ ταγκανυκα μαλαουι

2) 60 λτ ( αναπαραγωγή, μωρα)

μεχρι τωρα εχουν γεννησει μεσα στο ενυδριο neolamprologus pulcher ενω τελευταια εβγαλα τα μικρά , το λεγομενο στριπ απο lampithocromis caeurelus.

απο τα παραπανω εμειναν 3-4 μικρα.

τελευταια επειδη είχα 2- 3 περιπτωσεις που θηλυκές aulonocares ενώ είχαν τα στοματα φορτωμένα απο αυγα τα αποβαλαν η τα εφαγαν , πιστεύω λογω του στρες κατα την μεταφορά στο 60λτ ενυδρείο.Εβαλα μια κοκκινη αυλονοκαρα(σημ 48,00 ευρω) με 4 θηλυκα στο 60λτ ενυδρείο και περίμενα.Μετα απο περίπου 10 ημέρες παρτηρησα το επανω ρυγχος τεντωμενο ,μετα απο 5 ημέρες φαινοτανκαι κατω απο το σαγονι διογκωμενο και τωώρα φαινεται οτι τα μασαει.Αφου αφησα το αρσενικό λιγεσς μέρεσ και είδα οτι την χτυπούσε

απομακρυνα πρώτα τα αλλα θηλυκά και μετά το αρσενικό........και περιμένω. η να τα <<φτύσει>> η να τα κάνω στριπ.

Μπορεί καποιος φίλος να μου απαντησει με καποιες συμβουλές......παρατηρήσεις μήπως καποιεσ κινήσεισ μου είναι λάθος. Εχω διαβάσει και πολλα ξένα λινκ και φορουμ αλλα θα ήθελα και καποιεσ συμβουλές απο ελληνες.

σας δίνω και ενα ερασιτεχνικό βίντεο απο το ενυδρείο μου είναι λίγο φτωχό μεν

http://s350.photobucket.com/albums/q411/manfromgreece/

Σας ευχαριστώ και συγ΄νωμη αν σας κουρασα

΄περιμένω συντομα νέας σας

με εκτιμηση

αυλονοκαρα

Link to comment
Share on other sites

Kαλως ηρθες aulonocara , η γνωμη μου ειναι οτι καλητερα μην βαζεις ψαρια απο της δυο λιμνες σε ενα ενυδρειο , τα 385 λ. μαλον ειναι μικτα τα ψαρια που ειδα ειναι υπερβολικα για αυτα τα λιτρα , πρεπει να τα χωρισεις σε αλλα ενυδρεια η να τα δωσεις , γιατι θα εχεις προβληματα , το στριπ για μενα ειναι απαραδεκτο απο χομπιστες γιατι διμιουργουνται προβληματα , νομιζω οτι με διαβασμα θα το καλητερευσεις ! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

καλως ορισες,καλη συνεχεια.

δεν συμφωνω ουτε εγω με το στριπ... :bowdown:

καμμια φορα ισως ειναι αναγκαιο κακο. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Kαλως ηρθες aulonocara , η γνωμη μου ειναι οτι καλητερα μην βαζεις ψαρια απο της δυο λιμνες σε ενα ενυδρειο , τα 385 λ. μαλον ειναι μικτα τα ψαρια που ειδα ειναι υπερβολικα για αυτα τα λιτρα , πρεπει να τα χωρισεις σε αλλα ενυδρεια η να τα δωσεις , γιατι θα εχεις προβληματα , το στριπ για μενα ειναι απαραδεκτο απο χομπιστες γιατι διμιουργουνται προβληματα , νομιζω οτι με διαβασμα θα το καλητερευσεις !

:unsure::bowdown::bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Καλός όρισες και απο μένα ,τα παιδιά σου είπαν πώς έχουν τα πράγματα 2 διαφορετικοί κόσμοι με διαφορετικές διατροφικές ανάγκες διαφορετικό περιβάλλον διαφορετικούς παραμέτρους νερού και πολλά πολλά άλλα διαφορετικά΄.

Τα άρθρα στο forum είναι πολλά, κατατοπιστικότατα και πλήρης κάνε ένα κόπο να τους ρίξεις μία ματιά και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...