Jump to content

Τριχοειδης αλγη


KEVIN TAS

Recommended Posts

Καλησπερα συνφορμιτες, θα ηθελα τα φωτα σας στο εξης θεμα που εχω. Το ενυδρειο μου το ειχα αδειο απο ψαρια για περιπου ενα μηνα διοτι το προετοιμαζα να δεχτει τις αφρικανες μου. Ομως σε αυτο το διαστημα (ειχε ξεκινησει και λιγο πριν) εμφανιστηκε τριχοειδης αλγη πανω στις πετρες και στο backround της juwel που εχω με αποτελεμα ολα να ειναι στην αποχρωση του πρασινοκαφε. Εδω και 5 μερες που εχω βαλει τα τισ αφρικανες και τους 2 πλεκο στο ιδιο μεγεθος νομιζω πως οι πλεκο κατι εχουν αρχισει να κανουν. Να σημειωσω οτι οι τιμες του ενυδρειου ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα μονο 0,05 Αμμωνια και 10 ΝΟ3.

Εχετε ιδεα τι την προκαλεσε?

Link to comment
Share on other sites

Το ενυδρείο σου είναι φρέσκο και είναι φυσιολογικό να κάνουν κάποια πράγματα τον κύκλο τους. Από την στιγμή που έχεις αφρικάνες μην σε απασχολεί το πρόβλημα της αλγης θα φύγει σύντομα αν και πολύ είναι αυτή που θα ήθελαν στο αφρικάνικο τους ενυδρείο λίγη άλγη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση, Οντος εχεις δικιο εκτος απο τους πλεκο εχουν πιασει δουλεια και οι κιχλιδες και προβλεπω να κανουν το ενυδρειο πιο καθαρο απο οτι πρεπει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...