Jump to content

ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 2


Recommended Posts

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 90ΛΤ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.

post-611-1141925305_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ΕΠΙΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,

ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΟΣΤΙΣΕ 34ευρω

ΤΑ ΦΩΤΑ 21ευρω.........

post-611-1141925934_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλή αρχή σου εύχομαι Στέφανε. :rockon:

Με την θερμοκρασία τι ακριβός εννοείς?

Link to comment
Share on other sites

ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 17-18 ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΩ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ 19.

Link to comment
Share on other sites

ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΕ * ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΙΜΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ 109 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΠΣΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΕΚΑΝΑ 109 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ :welcome: ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ :rockon:

post-611-1141928737_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΕ * ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΙΜΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ 109 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΠΣΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΕΚΑΝΑ 109 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  :welcome: ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ  :rockon:

14151[/snapback]

Από που την μάζεψες ;; Απο το Πρασονήσι ;

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 5 ΑΝΕΜΟΝΕΣ, 2 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΜΕ ΓΡΑΣΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΝΙΤΣΕΣ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΨΑΡΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΝΑΝΟ ΑΧΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΧΙΝΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΟΥ ΧΕΧΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΧΤΙΑ ΨΑΡΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΜΕΤΡΑ :rockon:

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 5 ΑΝΕΜΟΝΕΣ, 2 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΜΕ ΓΡΑΣΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΝΙΤΣΕΣ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΨΑΡΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΝΑΝΟ ΑΧΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΧΙΝΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΟΥ ΧΕΧΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΧΤΙΑ ΨΑΡΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΜΕΤΡΑ  :hysterical:

14297[/snapback]

:rockon::welcome::hysterical:

Link to comment
Share on other sites

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕ ΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΣΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕΕ.... :rockon:

post-611-1142012887_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ Φίλε PiGa

Απ' ότι βλέπω ενθουσιώδης η προσπάθειά σου και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Αν κατάλαβα καλά το σύστημα το οποίο επιχειρείς να φτιάξεις υποστηρίζεται από κάποιο εξωτερικό βιολογικό φίλτρο το οποίο δεν φαίνεται στην φωτογραφία. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το βιολογικό φίλτρο σου έχει ωριμάσει αρκετά ώστε να δεχθεί όλους αυτούς τους οργανισμούς που ανάφερες.

Πολύ ενδιαφέρον, επίσης είναι και ο οργανισμός της αβύσσου. Θα ήθελα να με πληροφορήσεις με τι τρέφεται στο ενυδρείο σου όπως επίσης την προσαρμογή του στις νέες συνθήκες διαβίωσης και την διάρκεια επιβίωσης που θα έχει.

Περιμένω με πραγματικό ενδιαφέρον πληροφορίες σχετικά με την επιβίωση των οργανισμών, την συμβίωση, την ισορροπία του συστήματος, την μακροβιότητα και γενικά οτιδήποτε παρατηρήσεις κάνεις που θα έχουν ενδιαφέρον να ανακοινωθούν.

Φιλικά Νίκος

Link to comment
Share on other sites

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ: EHEIM Classic Canister / External Filter: 2213

Hagen Air Pump

Current USA Fission Nano-Skimmer

ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ 3 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ.

1. ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ (ΜΕΓΕΘΟΥΣ 2 ΕΚ.) ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :welcome:

2. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΡΙΜΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. (ΚΟΧΙΛΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΜΕΣΑ). ΕΝΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ..... :hysterical: ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΥΡΟ!!!!! :hysterical:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ (ΚΟΧΥΛΙ) ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ :hysterical: ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΙΝΕ ΤΣΑΚΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ :rockon:

3. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΕΡΙΜΙΤΕΣ ΠΑΛΙ, Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΚΟΛΙΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΒΡΑΧΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ :hysterical: ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ.

Ο ΕΝΑΣ ΕΡΙΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΜΟΝΑ 7-8 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ :hysterical:

post-611-1142259065_thumb.jpg

post-611-1142259194_thumb.jpg

post-611-1142259222_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Piga....τα οσα λες ειναι απλα υπεροχα !!!!!!

Περιμενουμε με αγωνια και αλλα....και Photos !!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...