ΟΡΕΣΤΗΣ Posted March 19, 2006 #1 Share Posted March 19, 2006 (edited) Καλώς σας βρήκα φίλοι του Aquazone Θα ήθελα να σας παρουσιάσω το πρώτο μου ενυδρείο, που είχα την τύχη να κερδίσω στην κοπή της πίτας. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες του Aquazone για το υπέροχο δώρο που μου έκαναν. Το ενυδρείο μου είναι 60 λίτρων. Είναι προκατασκευασμένο και έχει καπάκι με μία λάμπα φθορίου. Στο εσωτερικό του έχω τοποθετήσει ποταμίσια άμμο, μία ρίζα δέντρου και διακοσμητικά πήλινα γλαστράκια με φυσικά φυτά. Υπάρχει εξωτερικό φίλτρο (Eheim 2215) για την βιολογική, χημική και μηχανική υποστήριξη. Επίσης υπάρχει αντλία αέρα και αερόπετρα, θερμοστάτης και χρονοδιακόπτης για τη ρύθμιση της φωτοπεριόδου. Το ενυδρείο μου λειτουργεί εδώ και δυόμισι μήνες. Κάθε 15 μέρες κάνω αλλαγή του 25% του νερού, με νερό βρύσης. Οι παράμετροι του νερού είναι PH 7,4 , KH 6,5 ,GH 13 , NH4 0 , NO2 0 ,NO3 5 και θερμοκρασία 26 βαθμοί. Οι ζωντανοί οργανισμοί που έχω στο ενυδρείο μου είναι οι παρακάτω: ΨΑΡΙΑ 1. 8 Rasbora Harleqin 2. Ένα ζευγάρι Kribensis 3. 2 μικροί ανγγίστρους 4. 2 μικρά γατόψαρα Corydoras aenaus (μπρονζέ) 5. 1 καρχαριάκι Labeo ΦΥΤΑ 1. Ανούμπιες νάνα και μεγάλη 2. Κρυπτοκορίνες 3. Κερατόφυλο 4. Πολύσπερμα Τα φυτά αναπτύσσονται κανονικά και τα ψαράκια δείχνουν πολύ ευχαριστημένα και υγιή. Ευχαριστώ Ορέστης Edited March 19, 2006 by ΟΡΕΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis Posted March 19, 2006 #2 Share Posted March 19, 2006 Ορέστη !!!!!! Κουκλί το ενυδρείο, και απ' ότι βλέπω κατευθείαν στα βαθιά Άντε και του χρόνου με 2τονο Θαλασσινό για να κοντράρουμε και κάποιους .. ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε ... Άντε και σύντομα στον διαγωνισμό "Ενυδρείο του μήνα" !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy Posted March 19, 2006 #3 Share Posted March 19, 2006 Ορεστη καλως ηρθες. Ομορφο το ενυδρειακι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC Posted March 19, 2006 #4 Share Posted March 19, 2006 Καλώς όρισες Ορέστη και Καλή Διαμονή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted March 19, 2006 #5 Share Posted March 19, 2006 καλως ηρθες ορεστη στην παρεα μας.....πιστευω να τα λεμε συχνα.. παρεπιμπτοντος πολυ ωραιο το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim Posted March 19, 2006 #6 Share Posted March 19, 2006 Καλές γέννες Ορέστη!!!! Ελπίζω ο γνωστός κύριος να μήν σου πήρε την σπηλιά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP Posted March 20, 2006 #7 Share Posted March 20, 2006 Ένα μεγάλο Μπραβο στον Ορέστη και όχι μόνο... για το τόσο όμορφο ενυδρείο. Καλώς ήρθες Ορέστη στο Aquazone και ελπίζω να μας γράφεις για το ενυδρείο σου συχνά. Βέβαια την καλύτερα βοήθεια την έχεις μέσα στο σπίτι αλλά λέμε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas Posted March 20, 2006 #8 Share Posted March 20, 2006 Ορέστη κι από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΡΕΣΤΗΣ Posted March 31, 2006 Author #9 Share Posted March 31, 2006 Καλές γέννες Ορέστη!!!!Ελπίζω ο γνωστός κύριος να μήν σου πήρε την σπηλιά...... 15285[/snapback] Μου την έχει πάρει ήδη. Μόλις μεγαλώσουν οι ανγκίστρους, όμως θα του την πάρω πίσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΡΕΣΤΗΣ Posted March 31, 2006 Author #10 Share Posted March 31, 2006 (edited) Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια Σύντομα θα σας ξαναγράψω για το ενυδρείο μου με νεότερες φωτογραφίες ΟΡΕΣΤΗΣ Edited April 1, 2006 by ΟΡΕΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandalf72 Posted March 31, 2006 #11 Share Posted March 31, 2006 κι από μένα Ορέστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni Posted April 4, 2006 #12 Share Posted April 4, 2006 Πολύ όμορφο είναι. Μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΡΕΣΤΗΣ Posted April 28, 2006 Author #13 Share Posted April 28, 2006 Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια. Το ενυδρείο μου πάει τέλεια. Τα φυτά μου, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και ο πατέρας μου ζηλεύει τους ανγκίστρους μου, επειδή έχουν γίνει τριπλάσιοι απ'τους δικούς του(τα αδέρφια τους). Λοιπόν, σας παρουσιάζω τις νεότερες φωτογραφίες του ενυδρείου μου. ΟΡΕΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy Posted April 28, 2006 #14 Share Posted April 28, 2006 Ομορφο ειναι Καθε φορα και καλυτερο. ΜΠΡΑΒΟ Ορεστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis Posted April 28, 2006 #15 Share Posted April 28, 2006 Έτσι έτσι ... οι μελλοντικοί ηγέτες του hobby !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP Posted April 28, 2006 #16 Share Posted April 28, 2006 Ωραίος ο Ορέστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman Posted April 28, 2006 #17 Share Posted April 28, 2006 Μπραβο σου ... παρα πολυ ωραιο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts