Jump to content

Γιατι ολο αυτο το σκηνικο?????


Recommended Posts

Εννοω με το αλλο foroum..πρεπει να εχω χασει πολλα επεισοδια απλα εριξα μια ματια και βρηκα κατι παρομοιο με το <payback time>εδω. :lol: καλα γιατι γινονται ολα αυτα?εκτος απο καποιες προσωπικες διαμαχες μεταξυ των ιδιοκτητων των site υπαρχει κατι αλλο?καποιο ωφελος στο ποιος θα εχει τα πιο πολλα μελη?? :) Γιατι κατι τετοιο φενεται οταν κατηγορει ο ενας τον αλλον <δημοσια> ενω θα μπορουσε να γινει και μεσω pm.

sorry που ανοιγω αυτο το θεμα αλλα ειμαι πολυ περιεργος να μαθω γιατι ενω ειναι 2-3 site Ελληνικα γινεται ολος αυτος ο σαματας και ασχολειται ο ενας με τον αλλον. :D

nature83

Link to comment
Share on other sites

κανεις δεν ξερει τιποτα???????

Link to comment
Share on other sites

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Γιάννη Πατούνα (JDP), ο οποίος είναι και αυτός που άνοιξε το θέμα, με ενημέρωσε ότι θα απαντήσει το βράδυ.

Λόγω του ότι βρίσκεται εκτός Αθηνών, χωρίς δυνατότητα πρόσβασης στο δίκτυο ζητάει την κατανόησή σας για λίγες ώρες.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε nature83 ζήτησα να απαντήσω εγώ διότι εγώ άνοιξα το θέμα στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Εδώ και 10 μήνες η ομάδα του Aquazone (ιδιοκτήτες και συντονιστές) προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει στο χόμπι μας και να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους χομπίστες. Τους 10 αυτούς μήνες από την άλλη παραλία όπως λένε και εκείνοι γράφονται διάφορα χλευαστικά που σκοπό έχουν να εκμηδενίσουν τις προσπάθειες που γίνονται και να γελοιοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Όλο αυτό τον καιρό η από εδώ παραλία δεν έδωσε καμία σημασία και δεν έγραψε απολύτως τίποτε. Άρα σχετικά με το θέμα που αναφέρεις για το αν έχει όφελος κάποιος σίγουρα αυτοί δεν είμαστε εμείς αφού εδώ και 10 μήνες δεν είπαμε κουβέντα.

Όμως το τελευταίο διάστημα έγινε κάτι που εμένα προσωπικά με ενόχλησε όσο τίποτε άλλο. Αν και είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των ιδιοκτητών του Aquazone με τον ιδιοκτήτη της άλλης παραλίας, αλλά και με συγκεκριμένα μέλη που έχουν ιστορία στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι και οι καλύτερες έγινε το εξής. Ένα μέλος της από εκεί παρέας(και μέλος ΔΣ) μας μετέφερε ότι ο ιδιοκτήτης από εκεί ( και πρόεδρος ) ήθελε να συναντηθούμε για να συζητήσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να τα ξαναβρούμε και να βοηθήσουμε και πάλι όπως λέγαμε παλαιότερα. Όμως πριν μία εβδομάδα όταν έτυχε σε ενυδρειακό μαγαζί να συναντήσω κάποιον άλλο φίλο του ιδιοκτήτη (πρώην μέλος ΔΣ) μου αρνήθηκε ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει. Εν το μεταξύ αυτό επιβεβαίωσε και δημόσια ο ίδιος ο ιδιοκτήτης στο δικό του φόρουμ. Άρα για ποιό λόγο έγινε αυτή η κίνηση; Με ποιον σκοπό έγινε; Είμαι σίγουρος 1000% ότι ο πρώτο φίλος δεν έλεγε ψέματα για πολλούς λόγους.

Από όλα αυτά λοιπόν μπούχτισα φίλε nature83 (φυσικά υπάρχει και η όλη προϊστορία) και είπα μετά από 10 μήνες να γράψω και εγώ κάτι για να γελάσουν επιτέλους και λίγο και στην από εδώ παραλία αφού τόσους μήνες μόνο ακούγαμε διάφορα και δεν μιλάγαμε. Τώρα για το θέμα μελών που αναφέρεις έχω να σου πω το εξής. Το Aquazone είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ πόρταλ που έχει ενεργοποιήσει το "e-mail validation" για εγγραφή μελών. Άρα κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το Aquazone ότι προσπαθεί να ψαρέψει μέλη ή ότι έχει ψεύτικα μέλη. Εδώ μας ενδιαφέρει να έχουμε μέλη που είναι ενεργά, ενδιαφέρονται για το χόμπι και προσπαθούν να το αναδείξουν και να το προωθήσουν.

Νομίζω ότι έδωσα κάποιες διευκρινήσεις όσο πιο διακριτικά μπορούσα γιατί δεν θέλω επ’ουδενί να προσβάλω κανέναν για τις απόψεις του και τις επιλογές του. Αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να μου αλλάξει και εμένα κανείς ΠΛΕΟΝ μετά από όλα όσα έχουν συμβεί για τις προθέσεις και το ποιόν κάποιων ανθρώπων.

Παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα αυτό. Για όποιες επιπλέον διευκρινήσεις ευχαρίστως να δωθούν από πμ.

Link to comment
Share on other sites

Αχχχ τι μου θυμιζεις!! :)

Παλιες καλες εποχες των BBS's ... τοτε που ειμασταν παιδακια και τσακωνομασταν για το ποια ειναι η καλυτερη.

Η Forum? ή η Gate?

Ιδού η απορία....:D

Link to comment
Share on other sites

Θα παρακαλούσα να μην υποβαθμίζουμε το γεγονός

Καθώς επίσης και να μην δώσουμε συνέχεια, είναι κάτι που το οφείλουμε στην σοβαρότητα που διέπει το Aquazone.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Link to comment
Share on other sites

Το Aquazone είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ πόρταλ που έχει ενεργοποιήσει το "e-mail validation" για εγγραφή μελών.

Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις.

Το www.clubfocus.gr και τωρα πια clubford.gr το χρησιμοποιεί εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. :)

Link to comment
Share on other sites

Θα παρακαλούσα να μην υποβαθμίζουμε το γεγονός

Καθώς επίσης και να μην δώσουμε συνέχεια, είναι κάτι που το οφείλουμε στην σοβαρότητα που διέπει το Aquazone.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

20537[/snapback]

Συμφωνώ.Ας τελειώσει εδώ το ποστ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...