bullet74 Posted October 24, 2009 #1 Share Posted October 24, 2009 Καλημερα φιλοι του aquazone.Eχω μια απορια οσον αφορα μια γαριδα boxer που αγορασα προχθες απο ενα μαγαζι.Ενω ειχε και τις 2 δαγκανες τις οταν την πηρα,παρατηρησα χθες κιολας οτι της λειπει η μια!!!Αν καποιος γνωριζει,μπορει να μου πει αν αυτη η δαγκανα θα βγει ξανα η' θα μου μεινει η καυμενη αναπηρη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo Posted October 24, 2009 #2 Share Posted October 24, 2009 (edited) Καλημερα φιλοι του aquazone.Eχω μια απορια οσον αφορα μια γαριδα boxer που αγορασα προχθες απο ενα μαγαζι.Ενω ειχε και τις 2 δαγκανες τις οταν την πηρα,παρατηρησα χθες κιολας οτι της λειπει η μια!!!Αν καποιος γνωριζει,μπορει να μου πει αν αυτη η δαγκανα θα βγει ξανα η' θα μου μεινει η καυμενη αναπηρη???? καλησπερα.μην τρομαζεις θα ξανα βγει με την επομενη εκδηση του εξωσκελετου της (πουκαμισο),μπορει ομως να ειναι λιγο μικροτερη Edited October 24, 2009 by Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet74 Posted October 25, 2009 Author #3 Share Posted October 25, 2009 Eυχαριστω πολυ φιλε για την πληροφορια,απλα στενοχωρεθηκα οταν ειδα να της λειπει ολοκληρη δαγκανα!!!Νομιζω οτι οι δαγκανες αυτης της γαριδας ειναι ολα τα λεφτα!!Αν ομως γνωριζεις,θα επανελθει καποτε στο ιδιο μεγεθος με την αλλη δαγκανα η' θα παραμεινει μικροτερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet74 Posted October 25, 2009 Author #4 Share Posted October 25, 2009 Ηθελα να προσθεσω κ κατι αλλο.Η γαριδα ειναι θαλασσινου,οχι γλυκου νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo Posted October 25, 2009 #5 Share Posted October 25, 2009 Ηθελα να προσθεσω κ κατι αλλο.Η γαριδα ειναι θαλασσινου,οχι γλυκου νερου. λες να μην γνωριζω την boxer shrimp...αυτο ισχυει στα καρκινοειδη του γλυκου,και του αλμυρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet74 Posted October 27, 2009 Author #6 Share Posted October 27, 2009 ok,ευχαριστω πολυ για την πληροφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts