nikos6 Posted October 28, 2009 #1 Share Posted October 28, 2009 τι κανω καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom Posted October 28, 2009 #2 Share Posted October 28, 2009 τι θα σου γεννησει?σε τι ενυδρειο?τι ψαρι? πες μας λιγο για το ενυδρειο σου και πως το εχεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moradin Posted October 28, 2009 #3 Share Posted October 28, 2009 Αν θες γεννήστρα για Γκάπυ έχω εγώ να σου δώσω, αλλά δεν είναι και τόσο απαραίτητη μην τρελαίνεσαι...είναι η πρώτη από τις ΠΟΛΛΕΣ γέννες που θα ακολουθήσουν.... Αν έχεις φυτά στο ενυδρείο σου θα επιβιώσουν όσα μωρά χρείαζεται να επιβιώσουν, όπως και στην φύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum Posted October 28, 2009 #4 Share Posted October 28, 2009 Εγώ είχα μέτριας ποσότητας φυτά και έζησαν τα μισά και παραπάνω (περίπου 18).... Σε 60αρι...... Τώρα χαίρεσαι ή κλαις; Πάντως νίκο αμα έχεις φυτά καλύτερα να μην τα βάλεις σε γεννήστρα, γιατι σε μένα αυτά που δέν επέζησαν ήταν κυρίως αυτά που ήταν στην γεννήστρα. (έστω και για 5 μέρες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts