GC9N Posted May 3, 2006 #1 Share Posted May 3, 2006 Εχω ενα acanthurus nigrofuscus εχει διάροια και ειναι ανησυχο... με τα υπολοιπα ψάρια δεν υπαρχει τιποτα... μηπως το πείραξε μια τροφή flakes που περιέχουν σκόρδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim Posted May 3, 2006 #2 Share Posted May 3, 2006 Δέν νομίζω να το πήραξε η τροφή τόσο εγώ αλλά και άλλοι φίλοι χρησημοποιούμε σκόρδο σε flakes (εγώ ρίχνω Tropical) χωρίς πρόβλημα τόσο σε γλυκό αλλά και θαλασσινό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted May 3, 2006 #3 Share Posted May 3, 2006 Αντιθέτως θα έλεγα ότι η τροφή με σκόρδο θα το βοηθήσει να αποβάλει κάποια ενδοπαράσιτα που τυχών έχει και σίγουρα δεν είναι η αιτία της διάρροιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC9N Posted May 3, 2006 Author #4 Share Posted May 3, 2006 Υπάρχει πρόβλημα στο ότι ειναι για Δισκους Γλυκου νερου η τροφή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Posted May 3, 2006 #5 Share Posted May 3, 2006 Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω υπεύθυνα. Πάντως προσωπικά δεν θα τάιζα τα θαλασσινά με τροφή που προορίζεται για γλυκό νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts