Jump to content

Καλώς σας βρήκα


doratheexplorer

Recommended Posts

Γεια σας,

Πριν από 2 χρόνια περίπου, σε μία έκθεση, είδα ένα ενυδρείο θαλασσινό και μαγεύτηκα. Μέχρι τότε είχα την εικόνα των ενυδρείων σαν μια φρικτή γυάλινη φυλακή. Προφανώς οι συνθήκες διατήρησης έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και τα ψάρια, πλέον, δεν δείχνουν δυστυχισμένα.

Περίμενα λίγο καιρό, μήπως και το ξεπεράσω, αλλά δεν. Θα μου πείτε δυο χρόνια... Στο ενδιάμεσο προέκυψε ένας γάμος και ένα παιδί (το ομορφότερο, εξυπνότερο, ικανότερο κλπ ...αντικειμενικά πάντα).

Σιγά σιγά άρχισα να το ψάχνω λίγο (ξεκίνησα από τον ‘tsamis’, και εδώ και λίγο καιρό σας παρακολουθώ ως επισκέπτης) και σύντομα εγκατέλειψα την ιδέα του θαλασσινού, καθώς και την ιδέα ενός μεγάλου ενυδρείου (1.40 μ). Έχω καταλήξει σε ένα ’εύκολο’ κοινωνικό rio 125 για αρχή, για να εξοικειωθώ με τις διαδικασίες & την ρουτίνα συντήρησης. Σύντομα θα έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα και θα σας την παρουσιάσω, να μου πείτε την γνώμη σας και να σας πρήξω με ένα κάρο ερωτήσεις.

Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου έχετε ήδη προσφέρει, καθώς και για την μελλοντική υποστήριξή σας στις κρίσεις υστερίας που θα παθαίνω...

Ντόρα

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες και καλή ενασχόληση :excl::excl:;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...