Jump to content

Μια καλη αρχη .


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους ..! Μετα απο πολυ ερευνα , συνομιλια με τα παιδια του φορουμ , επελεξα να δημιουργησω ενα ενυδρειο γλυκου νερου.

Εχω κανει μια ερευνα αγορας και εχω βρει ενα ενυδρειο 60 ή 80 λιτρων ... [ δεν θυμαμε ] , το οποιο κοστιζει 65€ και εχει λαμπα + φιλτρο ... [ αν και νομιζω οτι ειναι 80αρι τεσπα ] , Επεισης για αρχη θα κανω το στρωσιμο που ειναι 1 βδομαδα αποτι νομιζω και μετα θα ξεκινησω με Guppies κανα σαλιγκαρι , γαριδα ... ( απο αλλα ψαρια μαζι με τα Guppies δεν ξερω που να μπορω να βαλω , αν ξερετε εσεις πεστε μου .)

Επεισης θελω να παρω τα καταλληλα φαρμακα- τροφες και ολα τα μπουκαλοεϊδή με την εννοια της τροφης , αντιχλωρια και τετοια , γιατι εχουμε παραγγειλει ενα γραφειο με συρταρακι για το ενυδρειο μου .. ειναι καλο :)

Τελος θελω να μου πειτε τι λαμπες να βαλω .. ( εχω ακουσει οτι υπαρχουν κατι λαμπες που κανουν το νερο και καλα σαν να μπλεδιζει ) και αν θα ειναι καλο για το ενυδρειο μου να βαλω μια μικρη αεραντλια.

Απο φυτα ειμαι παντελως ασχετος θα ηθελα και εκει μια βοηθεια .. δλδ στο θεμα --> φυτα και στο θεμα --> αντικειμενα για γεννες ψαριων .. ( βραχοι , ξυλα κλπ κλπ )

Αυτα απο εμενα σας Ευχαριστω και περιμενω πολλες αποψεις..

Ευχαριστω-Φιλικα , Χαραλαμπος 15 ετων .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...