Jump to content

πρόβλημα με φωτό


nnd

Recommended Posts

:D προσπαθω να σας στειλω κάποιες φωτο και δεν μπορω. δεν κάνω κάτι σωστα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? κολλάει και αργεί πάρα πολυ και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα. αυτα μου τα παρουσιάζει στο "καλώς ήρθατε" (αν αυτό βοηθάει) :) παταω στην αναζήτηση και αφου βρω την επιθημητη φωτο πατω προσθηκη συνημμενου και εκει αρχιζουν όλα...
Link to comment
Share on other sites

Νάντια πιό είναι το μέγεθος της φωτογραφίας?

Link to comment
Share on other sites

Νάντια πιό είναι το μέγεθος της φωτογραφίας?

22485[/snapback]

ειναι γύρω στο 1 mb. Δηλαδη πολυ μικρότερο απο αυτό που επιτρέπεται...

Link to comment
Share on other sites

επίσης θέλω να ρωτήσω και το εξής... μπορεί να σας φανεί χαζό αλλά δεν το γνωρίζω.. την φωτό που θέλω να στείλω πρέπει να την κάνω εώ συννημένη ή γίνεται αυτόματα από την στιγμή που γίνεται αναζήτηση και προσθήκη συννημενου?

αν πρέπει να την κάνω εγώ πως γίνεται? :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Κοιταξε πατας browse και σου ανοιγει ενα παραθυρακι με που σου βγαζει να επιλεξεις που ακριβως ειναι η φωτογραφια τοποθετημενη στον υπολογιστη σου .Οταν τι βρεις πατας ανοιγμα και στην παει κατω στη μπαρα, αριστερα απο το browse . Μετα πατας προσθηκη συννημενου περιμενεις λιγο (αναλογο με το μεγεθος της φωτο .... καλο ειναι να τις κανεις jpg πρωτα) και στην παει απο κατω ακριβως απο το browse . Μετα πατας απαντηση στο θεμα και εισαι ετοιμη . :o

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Κοιταξε πατας browse και σου ανοιγει ενα παραθυρακι με που σου βγαζει να επιλεξεις που ακριβως ειναι η φωτογραφια τοποθετημενη στον υπολογιστη σου .Οταν τι βρεις πατας ανοιγμα και στην παει κατω στη μπαρα, αριστερα απο το browse . Μετα πατας προσθηκη συννημενου περιμενεις λιγο (αναλογο με το μεγεθος της φωτο .... καλο ειναι να τις κανεις jpg πρωτα) και στην παει απο κατω ακριβως απο το browse . Μετα πατας απαντηση στο θεμα και εισαι ετοιμη . :thumbdown:

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!!  :o

23204[/snapback]

κοίταξε.. αυτά είναι ακριβώς τα βήματα που ακολουθώ αλλά δεν γινεται... περιμένω πάρα πολύ και δεν γίνεται τίποτα... θα ξαναπροσπαθήσω.. thanks anyway.. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...