Jump to content

Νέο μέλος


kkonstan

Recommended Posts

Ασχολούμαι με ενυδρεία γλυκού νερού εδώ και 2 χρόνια και σκέφτομαι να αρχίσω και με αλμυρού οπότε βρέθηκα να ψάχνω και εδώ. Αυτή την στιγμή έχω:

- Tetra Aquart 30 - Βρίσκεται στο γραφείο (σπίτι) και είναι 30 λίτρα φυτεμένο με ζωοτόκα, γαριδούλες, λίγα danios και ένα μονομάχο.

- Juwel Rio 180 - Βρίσκεται στο σαλόνι και είναι 180 λίτρα, φυτεμένο με scalaria. Χαμηλά έχει ένα κοπάδι corydora, ένα pleco, ένα erpetoicthys και πρόσφατα 4 kribensis.

- Juwel Rekord 600 - Βρίσκεται και αυτό στο σαλόνι και είναι 65 λίτρα. Το χρησιμοποιούσα για αναπαραγωγές scalari αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω άλλες (γιατί έχω πρόβλημα να τα δώσω και είναι κρίμα) οπότε είπα να δοκιμάσω λίγο malawi. Έχω μέσα ένα sciaenochromis ahli και 4 labidochromis caeruleus.

Έχω και άλλα 2 μικρότερα (15 & 6 λίτρων) κυρίως ως βοηθητικά.

Θα μετακομίσω του χρόνου (το σπίτι χτίζεται ακόμη) και ψήνομαι να πάρω ένα νέο ενυδρείο. Στο σαλόνι έχει προβλεφτεί χώρος 1.50m για ενυδρείο οπότε μπορεί να μπεί πχ ένα Rio 400 ή κάποια παρόμοια κατασκευή. Το Rio 180 Θα πάει στο γραφείο. Η εύκολη λύση θα ήταν να μεταφέρω τα ζωντανά από το Rio 180 στο 400 και τα malawi από το Rekord 600 στο Rio 180, αλλά σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνω ένα θαλασσινό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα είναι το 180αρι στο γραφείο ή το μεγάλο στο σαλόνι...

Φωτογραφίες (οι περισσότερες σχετικά παλιές) και video εδώ:

http://gallery.me.com/kkonstan

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες και καλή χρονιά :welcome:

Έγινε επεξεργασία - Dias
Link to comment
Share on other sites

Καλως όρισες και καλή χρονιά!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες καλή χρονιά με υγεία!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σας+ απο μενα, εχω εδω + 2 χρονια ενα 100lit με ψαρια γλυκου νερου + εδω + 1 χρονο ασχολουμε με ενα 200lit αλμυρου νερου reef.

Link to comment
Share on other sites

καλώς ήρθες

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...