Jump to content

Άσχετος ζητά βοήθεια...


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, με λένε Πανο είμαι καινούριος στο forum κ εντελώς ασχετος με ενυδρεια. Γι αυτό άλλωστε γράφω εδώ εάν μπορείτε να με βοηθήσετε. Γιορτάζει η κοπέλα μου κ σκέφτομαι να της κάνω δώρο ένα ψαρακι που απ' ότι είδα είναι ένα είδος clownfish. To γνωστό nemo γιατί της άρεσε. Απ' ότι είδα είναι κ θαλάσσιο γι αυτό κ γράφω εδώ.

Αυτό που θέλω λοιπόν είναι να ρωτήσω πόσο θα κοστίσει ένα εντελώς basic μικρό ενυδρειο γιατί η γυαλα μου κάνει πολύ φτηνή μαζί με το ψάρι κ αν δεν παει πολύ το μαλλί ίσως κ με ένα κοραλι μέσα... Θα μου πείτε «δε μπάς να ρωτήσεις κανένα πετ σοπ» αλλά θα ήθελα να μου το προτείνεται κ αυτό μιας κ δεν ξέρω πραγματικά τίποτα. Συγχωρηστε παρακαλώ την άγνοια μου αλλά λίγο που έψαξε στο νετ ενώ το ψαρακι έχει 20 ευρώ, ένα μικρό ενυδρειο, μια πλαστική κουτα ρε παιδί μου δεν μπορώ να βρω. Μόνο κάτι υπερπαραγωγες με 200 ευρώ. Φαντάζομαι έχω γίνει κατανοητος κ ευχαριστώ ολους προκαταβολικά

:P

Link to comment
Share on other sites

φιλε καλησπερα :lmao: καλυτερα παρε λουλουδια στην κοπελα σου ;) ειναι δυσκολο εως απιθανο να ετοιμασεις κατι σε θαλασσα και να μην δωσεις και χρημα και χρονο, :lmao: εαν παλι θες να να προσπαθησεις δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις παρα να ξεκινησεις να διαβαζεις και εμεις εδω ειμαστε :P

Link to comment
Share on other sites

εγω θα ελεγα σ'αυτη τη φαση μαλλον να της παρεις κατι αλλο. :P

πιστεψε με δεν θεωρειται ''υπερπαραγωγη'' τα 200 ευρω σε θαλασσινο....μαλλον θα ελεγα τα συγκεκριμενα χρηματα ειναι για φτηνοπαραγωγη μικρου μηκους με ερασιτεχνες ηθοποιους.

εκτος βεβαια απο τα χρηματα απαιτουνται και καποιες γνωσεις,ιδιαιτερα δε, σε μικρο θαλασσινο το οποιο εχει υψηλο δεικτη δυσκολιας στην συντηρηση του.

Link to comment
Share on other sites

ασε που αν πεθανει ο νεμο θα σου λεει η γυναικα οτι δεν της το αγορασες με τη καρδια σου για αυτο ειχες το αποτελεσμα αυτο :P:lmao: παρε κανα σκυλο ποιο πολλη θα τον εχει απο το νεμο :lmao: ουτε αλλατοτητες , ουτε νιτρικα ,ουτε αμμωνιες ;)

Πλακιτσα κανω , καλυτερα ακου τους ποιο πανω τι προτειναν .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...