Jump to content

Aquazone Project Team


Recommended Posts

Αγαπητοί συνχομπίστες και συμφορουμίτες :)

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των πληροφοριών από θέμα ποιότητας και όγκου δεδομένων του αγαπημένου μας Aquazone, έχει δημιουργηθεί μία ομάδα ανθρώπων με την ονομασία Project Team. Σκοπός αυτής της ομάδας είναι η έρευνα, η διασταύρωση και η καταγραφή θεμάτων που αφορούν πρώτα απ'όλα τον χομπίστα, είτε αυτός ανήκει στην κατηγορία του αρχάριου, είτε στην κατηγορία του έμπειρου.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν από την ομάδα θα αποτελούν πρωτοπορία από θέμα ποιότητας και όγκου πληροφοριών, για να μπορούμε όλοι μας να έχουμε ανά πάσα στιγμή "κοινές" αλλά και πιο εξεζητημένες πληροφορίες μαζεμένες μέσα στο φόρουμ μας, στην ελληνική γλώσσα και χωρίς να χρειάζεσαι να κατατρέχουμε σε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες για να συλλέξουμε τις πληροφορίες που μας χρειάζονται.

Τα προφίλ που έχουν ξεκινήσει ήδη να αναβαθμίζονται καθώς και κάποια άρθρα που έχουν δημοσιευθεί είναι μόνο ένα μικρό μέρος των εργασιών αναβάθμισης και σύντομα όλο και περισσότερα αποτελέσματα του κόπου της ομάδας Project Team θα είναι στη διάθεσή σας.

Όλοι μας θέλουμε να πιστεύουμε πως θα μείνετε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και φυσικά κάθε πρόταση και παρατήρηση σας είναι δεκτή!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους:



(με αλφαβητική σειρά βάση nickname)

Astra

Aiolos

akkornteon

Andreas kika

chris z3

Churu

DarkAngel

delta66

FotisGt

jumaru82

Koing Koing



kwstas_original

NickTheFish

nikoloutso

Panos1990

sarevock

Sta8hs000

stormtrooper



venom

viciouscircle



Vogias

Επίσης ευχαριστούμε όσους χρήστες πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια και μας βοήθησαν, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορούσε και πιστεύουμε πως αυτή η βοήθεια θα συνεχίσει να υπάρχει από μέρους σας :)

Με εκτίμηση,

Aquazone Project Team, οι Συντονιστές και οι Διαχειριστές

Το θέμα παραμένει ανοιχτό για τα σχόλια/παρατηρήσεις των χρηστών :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...