Jump to content

αρρωστια


Recommended Posts

γεια σας...ενα γιατρο παρακαλω...

σημερα κοιτωντας λιγο προσεχτικα τα ψαρακια μου (3 red eye,8 neon,2 sae, 3 γατοψαρα albino, 1ραμιρεζι,2 χηρες, 1 quarami dwarf red) προσεξα οτι ενα red eye ειχε συνεχεια ανοιχτο το στομα, το κατω χειλος του μοιζει με ματωμενο, το ιδιο και χαμηλα προς την ουρα, και εχει κατι ασπρακια σε μεγεθος μικρης φυσαλιδας στο σωμα του και τα πτερυγια του.δεν μπορω να ξεχωρισω αν αυτα τα ασπρακια εξεχουν απο το σωμα. τα ιδια ομως αλλα λιγοτερα εχουν και τα neon. επειδη θεωρησα σοβαροτερη την κατασταση του red eye το εβγαλα απο το ενυδρειο και το μετεφερα αλλου αλλα με νερο απο το ενυδρειο. εχτες εκανα τεστ αμμωνιας και ph(7.5) και ειναι οκ(ε?). αλλαγη νερου και καθαρισμο φιλτρου εκανα το σαββατο 3 ιουνιου (30%). αν δεν αντεξει το red eye μικρο το κακο :o .αλλα δε θελω να παθουν τα αλλα μου ψαρακια τιποτα...

ειναι σοβαρα γιατρε τα πραγματα?ο,τι κ να'ναι θα το αντεξω!:thumbup:

ευχαριστω!!

Link to comment
Share on other sites

Άν μπορείς βάλε καμιά φωτό για να μπορέσουμε να δούμε ακριβώς τί έχει το ψαράκι...Για το Red-Eye θα σου πρότεινα ένα συνδιασμό από FURAN-2 και General Cure μιάς και δέν μπορούμε να πούμε άν είναι παρασιτικό ή βακτηριδιακό.

Τα ασπράκια που λές μήπως είνα ICK?

:thumbup:

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα...τελικα ηταν ich.Ρωτησα και τον γιατρο που τα παρακολουθει και αποφανθηκε, εδωσε αγωγη και τωρα ολα μοιαζουν να ειναι στην πορεια για θεραπεια.το red eye με το μεγαλο προβλημα που το ειχα βγαλει απο το ενυδρειο δεν αντεξε και χτες παρεδωσε...καλυτερα γιατι δε θα αντεχα εγω τη λυση της ευθανασιας και ειχα αρχισει να τη σκεφτομαι. ευχαριστω για την απαντηση husky jim και ευχαριστω επισης το γιατρο! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...