Jump to content

Ένα μεγάλο ευχαριστώ...


Recommended Posts

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά στο PET CITY ΒΟΥΛΑΣ (στα ενυδρεία), τον Γιώργο, τον Κώστα και την Μαρία, για την υπομονή τους (ήμουνα λίγο επίμονος πελάτης) αλλά και για την διάθεσή τους να μοιραστούν μαζί μου τις γνώσεις τους (οι οποίες κατά την γνώμη μου είναι αρκετές). Περιμένοντας να τελειώσουν την εξυπηρέτηση άλλων πελατών και "στήνοντας αυτί", πρόσεξα ότι δεν θυσίαζαν στο βωμό μιάς πώλησης την ποιότητα κι επιπλέον αφιέρωναν σε όλους τον απαραίτητο χρόνο ώστε να υπάρξει τελικά το σωστό αποτέλεσμα κατά την επιλογή ενυδρείου, ψαριών, φυτών κλπ, όπως άλλοστε έγινε και με εμένα.

Επίσης εκφράζω την εκτίμησή μου για τους ίδιους (περισσότερο ή λιγότερο) λόγους και για τα παιδιά στο PET CITY ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ παιδιά...

Μανώλης

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραια κινηση.

Δεν κανεις και μια παρουσιαση του ενυδρειου που σε βοηθησαν να στησεις?

Υπομονή φίλε μου, πρέπει να το στρώσω σωστά πρώτα. Θα το παρουσιάσω σε λίγες μέρες και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει... :ninja:

Link to comment
Share on other sites

:hysterical: τους ξερω γιατι ψωνιζω και εγω απο εκει και εχουν γνωσεις και δεν κοιτανε να σου πουλησουν οτι ναναι αλλα αυτο που πρεπει για να γινει κατι σωστο τους ευχαριστω και εγω :ninja:
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...