Jump to content

νεος


pozeras13

Recommended Posts

καλησπερα! ειμαι πολυ χαρουμενος που και εγο μπορω να συμμετεχω και να ειμαι μελος αυτου του πολυ χρησιμου και ενδιαφερον φορουμ. ευχομαι οτι καλυτερο σε σας και τους μικρους μασ φιλους!!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες!!!

:bowdown: καλος σας βρηκα παιδια!!! εχω ενα προβλημα ακομα δεν ξεκινησα!!! :wub: ο ανιδεως μαλλον υπαλληλος του πετ σοπ που πηρα τη γυαλλα μου, μου εδωσε μονο βακτηρια για την αμμωνια και οχι αντι χλωριο..... νομιζε πως ειναι αυτο το αντι χλωριο!!!!! :ninja: εκτος αυτου μου εδωσε 3 χρυσοψαρα να τα βαλω στη γυαλα μου των 14λ και την τριτη μερα εχουν ψωφισει τα 2 και το 3ο δεν παει και πολυ καλα :wub: τηα παω να ζητησω μια εξηγηση αυριο και θα δουμε τι θα γινει..... αφου μπηκα στο φορουμ και ενημερωθηκα για πολλα θεματα αποφασισα να δωσο το 3ο χρυσοψαρο σε ενα πετ σοπ και να παρω εναν μονομαχο. καθως και ενα φιλτρακι και θα ωαλω χαμηλη ροη. θα μπει το φιλτρο και μετα απο τρεις μερες θα βαλω το μονομαχο! θα παρω και μια λαμπα μικρη με φως ημερας. δεν θα βαλω θερμοστατη μονο θα παρω θερμομετρο και αν βλεπω οτι κρυωνει το νερο θα αναβω τη λαμπα και θα ζεσταινεται λιγο μεν αλλα ο χωρος ειναι καπως ζεστος. δεν θελω να βαλω θερμοστατη γτ θα χασω κιαλλο χωρο και νομιζο πως δεν χρειαζεται κιολας! θα χαιρομουν να ακουσω τις γνωμες σας!!! :wacko:

Link to comment
Share on other sites

καλος σας βρηκα παιδια!!! εχω ενα προβλημα ακομα δεν ξεκινησα!!! angry.gif ο ανιδεως μαλλον υπαλληλος του πετ σοπ που πηρα τη γυαλλα μου, μου εδωσε μονο βακτηρια για την αμμωνια και οχι αντι χλωριο..... νομιζε πως ειναι αυτο το αντι χλωριο!!!!! thumbdown.gif εκτος αυτου μου εδωσε 3 χρυσοψαρα να τα βαλω στη γυαλα μου των 14λ και την τριτη μερα εχουν ψωφισει τα 2 και το 3ο δεν παει και πολυ καλα sad.gif τηα παω να ζητησω μια εξηγηση αυριο και θα δουμε τι θα γινει..... αφου μπηκα στο φορουμ και ενημερωθηκα για πολλα θεματα αποφασισα να δωσο το 3ο χρυσοψαρο σε ενα πετ σοπ και να παρω εναν μονομαχο. καθως και ενα φιλτρακι και θα ωαλω χαμηλη ροη. θα μπει το φιλτρο και μετα απο τρεις μερες θα βαλω το μονομαχο! θα παρω και μια λαμπα μικρη με φως ημερας. δεν θα βαλω θερμοστατη μονο θα παρω θερμομετρο και αν βλεπω οτι κρυωνει το νερο θα αναβω τη λαμπα και θα ζεσταινεται λιγο μεν αλλα ο χωρος ειναι καπως ζεστος. δεν θελω να βαλω θερμοστατη γτ θα χασω κιαλλο χωρο και νομιζο πως δεν χρειαζεται κιολας! θα χαιρομουν να ακουσω τις γνωμες σας!!! wootwoot.gif

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως ένας θερμοστάτης θα ήταν απαραίτητος για την σταθεροποίηση της θερμοκρασίας..

Οι θερμοκρασιακές αλλαγές κατά τη διάρκεια του 24ώρου δεν είναι καλές...

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ! δεν κανω και τιποτα ξενυχταω στο διαβασμα! ειναι πααααρα πολυ ενδιαφεροντα ολα!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:D

Θα βρεις πολύ υλικό στο forum!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...